2777
2789
عنوان

دوخت پرده در کنار شوفاژ

10239 بازدید | 18 پست

سلام میخوام پرده بدوزم اما به خاطر اینکه شوفاژم زیر پنجره وصله میگن باید مدل کوتاه بدوزی درغیر این صورت خراب میشه. منم. پرده کوتاه دوست نندارم کسی میتونه. تجربشو در اختیارم بزارره ممنون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ما 10 ساله شوفاژ داره همه پرده ها هم بلندن و شوفاژهای پشت پرده هم روشن و هیچ مشکلی به وجود نیومده .

پرده رو هم کثیف نمی کنه چون مثل بخاری دود نداره که کثسف کنه.

هر چیزی که در این دنیا برای من رخ می دهد ، به نفع من است . چون من همه چیز را به خدا سپرده ام.
لیلا جان چرا جالب نمیشه ؟این پرده ایی که قدش تا روزمین میرسه که خیلی قشنگه من دوس دارم ولی اگه مجبور ...

به نظر منم عالی میشه چون اتاق یکدست و بزرگ نشون میده

هر چیزی که در این دنیا برای من رخ می دهد ، به نفع من است . چون من همه چیز را به خدا سپرده ام.