2777
2789
عنوان

شوهرم نه سال بهم دروغ گفته😭

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 34 پست
ناس که نیست حتما گل است 😔همسرم منم می‌کشه هزار بار دعوا کردیم ولی کنار نمیزاره

گل چه جوری هست ؟ میکشن؟

ناس رو یه ذره میزارن لای یه کوچولو دستمال کاغذی بعد تا میزنن بیزارن تو دهنشون (زیر لب،بین لثه ولب حدودا)

اخ خیلی بده ، من هر بار که حس کردم شروع کرده بهش گفتم حاشا میکنه، خودمو نابود کردم تا بهش ثابت کنم . ...

من خیلی تلاش کردم ولی نشد 

دیگه خودمو اذیت نمیکنم 

نه میتونم جدا شم و نه میتونم شوهرمو درستش کنم 

پس بهترین راه برام بی خیالیه 

میخواد بکشه پنهونی بکشه 

بیشترین ضرر رو  به خودش میزنه 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی تلاش کردم ولی نشد دیگه خودمو اذیت نمیکنم نه میتونم جدا شم و نه میتونم شوهرمو درستش کنم پس به ...

اره ضرر اصلی رو خودش میبینه ،فعلا که خیلی دلم از دستش گرفته ، نمیدونم چه کار کنم ولی کاری هم از دستم بر نمیاد 😔،ولی دست خودم نیست همش باید خود خوری کنم الان که میدونم داره استفاده میکنه هر چی هم بخواد پنهون کنه بازم میفهمم وهر بار باید حرص بخورم😭

اره ضرر اصلی رو خودش میبینه ،فعلا که خیلی دلم از دستش گرفته ، نمیدونم چه کار کنم ولی کاری هم از دستم ...

ایشالله که شما اشتباه فکر کرده باشید 

ولی اینو بدون ارامش و سلامتی خودت از همه چی مهم تره 

برا منم خیلی زمان برد تا تونستم بی خیال باشم 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

خیلی داغون شدم این چند روز ،اصلا نمیتونم کنار بیام  با این قضیه ،از فکر وخیال شبا خوابم نمیبره، همش دوست دارم باهاش دعوا کنم ،خیلی خودمو کنترل میکنم ولی خیلی عصبی شدم نسبت به رفتارم با بچه هام. چه کار کنم آروم شم.شبا همش عذاب وجدان بچه هام رو دارم😭😭😭