2777
2789
عنوان

جذابیت یا پاکی

358 بازدید | 16 پست

منظور از جذابیت مخ زنی هست وگرنه غریزه پسر و دختر بالا نباشه متعادل تصمیم می گیرند . مثلاً یه پسر از نظر قیافه باید به دل بشینه ولی خانم ها ناخودآگاه دنبال پسری اند که تجربه ش بالا باشه بتونه دلشون را ببره . اگه پسر مخ زن نباشه حرفی میزنه که شما دخترا همون اول جواب رد بهش می دید .

آیا پسرا به خاطر حرفا و رفتارهای غیر جذابش رد کردی یا به خاطر ناپاکی ردش کردید ؟! 

ناپاکی و گرنه حرف زدن بلد نبودن فرق داره مغرور بودن 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جذابیت باید باشه ولی وقتی غریزه بالا باشه پسر دنبال خیلی خوشگله دختر دنبال رفتار مخ زنانه

والا همین شوهر آرومه ما به قول شما خوشگلی خیلی براش اهمیت داره 

دیگه محبت کلامی.. چاخان کردن ،،،   آقایان باید بلد باشند 

حتی برای خانم و دختر خودشون 

چه ربطی داره هرکی بلده حرف بزنه یعنی مخ زنه؟چه چیزا که نمیگید

بلد یعنی چی این همه سخنران مداح و آخوند . دخترا دنبال جذابیت اند اونم مهارت میخواهد از قبل باید تمرین کرده باشی

والا همین شوهر آرومه ما به قول شما خوشگلی خیلی براش اهمیت داره دیگه محبت کلامی.. چاخان کردن ،،، آق ...

این برای دوران بعد ازدواجه فرصت بدی به دو طرف یاد می گیرند اگه بخواند

منظور اینکه باید پسرا کمی مهارت یاد بگیرند ولی واقعیتی که می بینیم اینه پسرای بد و ناپاک وارد رابطه می شوند به خاطر جذابیت و پسرای پاک هیچی برای همین کامنت خیانت می بینی