2777
2789
عنوان

دردهای اوایل بارداری لطفا بیایید

572 بازدید | 57 پست

بچه ها الان یک هفته ازموعدم رد شده و قراره هفته دیگه برم سونوواژینال.سه روزی میشه که گاهی نافم چندثانیه دردمیگیره و خارش داره بیشتروقتها .الانم یکساعتی میشه زیرشکمم شدید درد داره خیلی میترسم .بنظرتون طبیعی هستن این دردم

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

تروخدا بیایید بگید خیلی میترسم

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

کسی نیس لطفاااااا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی نیس لطفاااااا

سلام عزیزم طبیعیه این دردا . تا وقتی لکه بینی نداری طبیعیه . دراز بکش بیست دقیقه بعد باید خوب بشه. من هفته نهم هستم هنوز دردارو دارم...

خدای مهربون و بخشنده هزاربارشکر بخاطر موهبتی که به من و همسرم دادی.

درد ناف از علايم تشكيل شدن بند نافه.

اون درد زير شكم هم طبيعيه فكر كنم منم درد داشتم الان انقدر بي درد و علايمم كه يادم ميره باردارم.

حالا چرا واژينال؟ميدوني چقدر خطرناكه؟

طبیعی که هست ولی چرا سونو واژینال.مگه مشکلی داری؟

بخاطر اینه هنوزدکترمیگه خیلی کوچیکه واسه همین گفته واژینال.فقط امشب خیلی شکمم درد داره مخصوصاپایین شکمم .واسه همین نگرانم .نمدونم طبعیی هست یانه

هفته هفت یا هشت برو برا صدای قلب عجله نکن بیخودی سونو واژینال نکن اگر خیلی حساسی برو آزبتا بده و چهل و هشت بعد تکرار کن دوبرابر بشه ینی رشدش طبیعیه. حالااااا بعد سونو صدای قلب استرسهات بیشتر میشه همش نگرانشی ... مثل الان من

خدای مهربون و بخشنده هزاربارشکر بخاطر موهبتی که به من و همسرم دادی.