2777
2789

حقوق ۳ ماهم یه جاست و حدود ۲۰ میلیونه😍

پارسال شب یلدا  داشتم درس میخوندم و از ته دلم آرزو کردم که امسال قبول شده باشم  خدا ام منو به آرزوم رسوند

یه بخشیش رو به فرد نیازمند کمک میکنم

با یه بخشیش برای خودم و خانوادم کادو میخرم

با یه بخشیش برای دوستام شیرینی اولین حقوق میدم

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من نیازمندم🥲😁

😂😂😂❤️❤️❤️

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

من نیازمندم🥲😁

منم😂

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۱۱۱-۲۰۴۸۱۶_instagram_b2oo.jpg                                                                                                                                                      https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۱۱۱-۲۰۴۸۳۳_instagram_oxbj.jpg

فرهنگیانی😂

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
رشتت چی بود منم فرهنگیان میخام میشه ترازتو بگی و منطقه چند بودی

انسانی

ترازهام همه ۹ هزار 

منطقه ۲

فرهنگیانی😂

آره😂 توام؟

اخی عزیزم حالتو خریدارمشغلت چیه

ان شالله قسمت شماام بشه

من دانشجو معلمم کار نمیکنم

مبارکت باشه عزیزم 🧡ولی کل ۲۰ تومن از خودت نیست یه بخشی رو کسر میکنن🙄

عطیههههههه😍😍😍😍😍😍