2777
2789

سلام 💚 دخترم سه سالشه

ما خونمون توی شهر دیگه است دور از خانواده هامون دخترم دوست و همبازی نداره یکی از همسایه هامون یه دختر داره تقریبا هم سن هم ان بعضی روزا اون میاد باهاش بازی می‌کنه یا با مامانش میبریمشون پارک 

کم حرف و خجالتی و نمیتونه خیلی با بقیه ارتباط بگیره تو خونه هم تنهایی بازی میکنه دلم واسش میسوزه 

خودمم میترسم یه بچه دیگه بیارم بالاخره دوران حاملگی هم سختی های خودشو داره

موندم چکارکنم؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۴سال‌ اختلاف دارن ولی بنظرم بدترین اختلاف سنیه یا باید کمتر باشه یا بیشتر که اولیه عاقل شده باشه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

یک ماه بود دومی رو اوردم😭

شوخی کردم تازه اقدامم واسه اولی🤸🏻‍♀️

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍