2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شدم😭

345 بازدید | 20 پست

دیشب دور هم بودیم یه بسته چیپس سرکه نمکی خوردم با پنج شش تا کشک تر شام هم استانبولی داشتیم

صبح موقع نماز حالم بد شد دراز به دراز وسط اتاق افتادم دیگه مامانم اومد شیرینی چپوند تو دهنم پاهامو زد به دیوار بالا حالم بهتر شد 

حالا از صبح تا الان دو یه بار دیگه هم اینجوری شدم 

دفعه آخر بچه بغلم بود نزدیک بود بخورم زمین کسی هم خونه نیس به جز داداشم که ده ماهشه🤦‍♀️

چرا اینجوری شدم؟ راه حلی ندارید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید کمخونی یا خدابی نکرده دیابت داشته باشی خشکله

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

ازمایش بده شاید کم خونی

نه بابابااون حجم ازترشی خورده امکان داره فشارش اومده باشه پایین منم اینجوریم یکه ترشیجات قره قورت یاکشک بخورم بیشترازحدش همینجوری میشم یه دفعه هم ازحال رفتم 😐😐

شاید کمخونی یا خدابی نکرده دیابت داشته باشی خشکله

وایی نگو دیابت خاک تو سرم ما دیابت تو خانواده امون ارثیه مامانم داره خاله هام دارن عموم داره ولی من همیشه رعایت میکنم

بدنم که ضعیف هست ضعف هم قبلا داشتم ولی تو یه روز چند بار نبوده هیچ وقت

چیز شیرین بخور و حتما برو دکتر 

اهن بدنت احتمالا کمه منم هم کمبود اهن داشتم هم ویتامین همینجوری میشدم

🍓

وایی نگو دیابت خاک تو سرم ما دیابت تو خانواده امون ارثیه مامانم داره خاله هام دارن عموم داره ولی من ...

خدانکنه که داشته باشی

واسه اینکه دیدم نزدیک بود منو هم بخوری گفتم😝😝😝

نه خارج از شوخی اگه اشتهات زیاده زود به زود گشنت میشه یه چکاب برو

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

نه بابابااون حجم ازترشی خورده امکان داره فشارش اومده باشه پایین منم اینجوریم یکه ترشیجات قره قورت یا ...

جدی؟! من همیشه ترشی زیاد میخورم اینجوری نشده بودم خدا کنه بخاطر همین باشه کم خونی و دیابت نباشه🤦‍♀️