2777
2789
عنوان

دلم شکست از حرکت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 79 پست

یاد بگیر وقتی چیزی می‌خره همیشه تشکر کن حتی واسه چیزهای کوچک 

شب رفته گشته پنیر خریده عصبی و خسته برگشته خونه شما هم که بدترش کردی 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
نیشو می‌زنید، قیافه رومیگیرید، لوس بازی وقهر رو در میارید بعد هم میگید من کاری نکردم ‌‌! حالا همسرت ...

همسرم حق داشته

منم اگه یه روز قرمه سبزی بزارم بعد شوهرم بگه چرا سبزیش سبزه قابلمه رو چپه میکنم رو سرش

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردها انتظار دارن وقتی بیوقت وبد موقع میرن خرید حتما ازشون تشکر جانانه کنی. اکر یه ذره انتقاد کنی یهو داغ میکنن.. منم چندروز قبل به شوهرمگفتم برای پسرم شیر پاکتی بخره که ببره مدرسه‌.ولی اشتباهی رفت از این شیرهای پاستوریزه  که تونایلونه خریده بود.بهش گفتم ازاینا چرا خریدی؟حالا اشکال خداره براش میریزم تو شیشه کوچک ببره..بازهم بشدت بهش برخورد که چرا بهش گفتم اشتباه خریدی..دوسه ساعتی قهر بود وصدتا غرزد

پارسا پسرمامان😍
همسرم حق داشتهمنم اگه یه روز قرمه سبزی بزارم بعد شوهرم بگه چرا سبزیش سبزه قابلمه رو چپه میکنم رو سرش

شما خیلی عصبی هستین پس.بحث منتی هست که میذارن.شما موضوع رو‌قاطی کردین!

ممنون میشم کامل بخونید و خوب فکر‌کنید راجب صحبتاتون

کدوم قسمتش تشکر کردی چرا من نمیبینم؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

مردها انتظار دارن وقتی بیوقت وبد موقع میرن خرید حتما ازشون تشکر جانانه کنی. اکر یه ذره انتقاد کنی یه ...

غر میزد ناراحت نمیشدم به خدا

منت میذاشت.انگار کاری کرده که کسی نمیکنه فقط خودش تو زندگی انجام داده

من نمیدونم از وقتی اومده داد میزد!با منت وای من پنیر خریدم من گشتم پنیر خریدم من پنیر اوردم من پنیر ...

شما هم میگفتی ممنون عزیزم به خاطر من این موقع رفتی پنیر خریدی من اگه تو رو نداشتم چی کار می‌کردم مرسی عزیزم 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
من نمیدونم از وقتی اومده داد میزد!با منت وای من پنیر خریدم من گشتم پنیر خریدم من پنیر اوردم من پنیر ...

عیبی نداره مردا وقتی خسته هستن دیگه مغزشون کشش نداره فقط دنبال یکی میگردن باهاش بحث کنن این وسط کی بهتر از زنشون

ولش کن دیگه کشش نده شوهر منم وقتی خسته ی متوجه کلامش نیست من جواب نمیدم بعد خودش پشیمون میشه میاد عذرخواهی 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤

نصف شب بخاطر شما بلند کرده تو این سرما رفته در به در دنبال پنیر بجا اینکه ازش تشکر کنی هرچند اگر دوستم نداشته باشی اون پنیرو تازه براش ناز و اداهم دراوردی منم بودم عصبی میشدم 

شما خیلی عصبی هستین پس.بحث منتی هست که میذارن.شما موضوع رو‌قاطی کردین!

بخدا تو قاطی کردی!گردن گیرتم ضعیفه

گفتی بخر رفته گشته پیدا کرده خریده،نگفتی مرسی نگفتی دستت درد نکنه

گفتی چرا شبیهِ

بعدشم ک نخوردی

اونم اومده منت کشی که بیا پنیرتو بخور

تو باز اشتی نکردی🫤

لوس بازیای ما زنا واقعا اعصاب خورد کنه‌گاهی.تو سرما فر ستادیش بیرون بعدم عیب و ایراد گرفتی بعدم قهر ...

عزیزم منتی که گذاشتی و لحنی که صحبت میکنه انکار من غریبه ام و به زور فرستادمش.خیلی منت گذاشت خیلی ریاد.خوبیاشو خراب کرد با داد زدن!وگرنه من تشکرم کردم