2777
2789
عنوان

ارایشگاه لی لی رضایی

242 بازدید | 9 پست

بچه ها انقدر تاپیک قبلی حرفای نامربوط زده شده که من قفل کردم 

مجدد سوال مو میپرسم اگر کسی اطلاعی داره لطفا منو راهنمایی کنه 

دوستان من برای عروسیم میخوام ارایشکاه لی لی رضایی و انتخاب کنم تهران هستن میخواستم نظرتونو بدونم اگر کسی تحربه داره یا اطرافیانش دارن لطفا منو راهنمایی کنن که خوبه و چطوریه رفتن اونجا راضی بودن یا نه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنداداشم رفت لی‌لی رضایی

البته سالن شیراز

واقعا عالی شده بود

متفاوت ترین و زیباترین عروسِ سالهای اخیر شد.

سه سال پیش البته ازدواج کرد

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

اگر می خواهی محدوده شهرک غرب باشه سالن گیوا رو هم یه سر ببین و بعد تصمیم بگیر

نه محدودش برام مهم نیست فقط میخوام که ببینم لی لی رضایی کارش چطوره چون عروس هاشو میپسندم گیوا رو خیلی مد نظرم نیست

من و خواهران واطرافیان نزدیکم دوساله که برای تمام مراسمات عروسی وکارای  رنگ‌وهایلایت سالن لی لی رضایی میرم و واقعا راضی هستیم هم فوق العاده محیط اروم وخوبی داره هم خیلی خوش اخلاق هستن وواقعا همشون بهترین ها هستند خواهرم هم عروس ایشون بوده وخیلی ما راضی بودیم بی نظیر شد ارایشش  به جز خود خانم رضایی میکاپ ارتیست های حرفه ای دارند با خیال راحت برین از بهترین لوازم ارایشی استفاده میشه بدون اغراق