ماهک۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1967 عنوان تنبل شدم میشه باردار باشم 214 بازدید | 28 پست همش خوابم همش کسلم پریودم که نمیشم اصلاجون ازمایش رفتن هم ندارم شوهرم هم همش میگه تنبلی قدم نمیزنی ورزش نمیکنی چاق شدیدرصورتی که من تمام کارهای خونه رو تنهایی انجام میدم یک دونه لیوان چایی میخوره سرجاش نمیزارهواقعا من تنبلم؟ 1403/09/11 | 08:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلم_تنگ_شده_زودبیا عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 17517 خب اگه همش افتادی چجوری کار میکنیو اگه کار میکنی چرا میگی حال ندارم.پا نمیشمخود کارهای خونه حسابی آدمو خسته میکنه من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
شهرزادصدر عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 3425 ببخشيد يه سوال شما كه تنبلي تخمدان داريد و پريود نميشيد شوهراتون نميپرسن چرا پريود نميشيد؟؟؟ برام خيلي عجيبه 💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
ماهک۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1967 حتل آزمایش دادن نداری قشنگمبعد میگی تنبلم؟😁😁😂 خب سرده خوابم میاد باید تنهایی برم
ماهک۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1967 خب اگه همش افتادی چجوری کار میکنیو اگه کار میکنی چرا میگی حال ندارم.پا نمیشمخود کارهای خونه حسابی آ ... دیروز همه کارهارو انجام دادم امروز زیاد کار ندارم . الان خوابیدم
کارپت عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 7279 ببخشيد يه سوال شما كه تنبلي تخمدان داريد و پريود نميشيد شوهراتون نميپرسن چرا پريود نميشيد؟؟؟ برام خي ... آخه چیکار به شوهر دارهمگه اونا تقویم دستشونه که براشون مهم باشهآمار کار خودشونم ندارنما صبح باید بیدارشون کنیماون وقت آمار پریود داشته باشن من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
ماهک۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1967 ببخشيد يه سوال شما كه تنبلي تخمدان داريد و پريود نميشيد شوهراتون نميپرسن چرا پريود نميشيد؟؟؟ برام خي ... من تازه ازدواج کردم یکساله تا الان هم مرتب بودم
کارپت عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 7279 دیروز همه کارهارو انجام دادم امروز زیاد کار ندارم . الان خوابیدم بخوابمن کار دارمو میخوابمدلم خوشه که شاید باردارم من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
کارپت عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 7279 من تازه ازدواج کردم یکساله تا الان هم مرتب بودم بارداری به نظرم من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
شهرزادصدر عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 3425 آخه چیکار به شوهر دارهمگه اونا تقویم دستشونه که براشون مهم باشهآمار کار خودشونم ندارنما صبح باید بید ... اوني كه ندرتا پريود ميشه خوب مشكل داره ديگه مرده نميگه چرا نميشي ؟ البته نميدونم شما اينجوري هستي با فقط اين ماه نشدي 💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
دلم_تنگ_شده_زودبیا عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 17517 دیروز همه کارهارو انجام دادم امروز زیاد کار ندارم . الان خوابیدم خب هممون همینیم تنبل چیه من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
کارپت عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 7279 خب سرده خوابم میاد باید تنهایی برم منم بیرون رفتن برام سخته واقعا من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....