2777
2789

سلام و عشق به نی نی سایتی های گل. من قراره هر هفته ی وعده برای ناهار دخترم و چهار نفر از دوستانش غذا درست کنم که تو مدرسه با هم بخورند . ی بار لوبیا پلو درست کردم .ی بار هم کتلت . چی پیشنهاد میدید برای این هفته . که هم سالم باشه هم نیازی به گرم کردن نداشته باشه تا حد امکان . و هم بردن و سروش راحت باشه . ممنون میشم مادرای با تجربه و بقیه دوستان نظر بدن 

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یک بار جشنواره غذای سالم داشتن سالاد پاستا درست کردم با مرغ اینقدر پسرم و همسرم خوششون اومد که دائم درست میکنم میخورن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ماکارانی تا اطلاع ثانوی نه

استامبولی بزار با سالاد

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

چرا تو خونه بهش نمیدی؟ هم گرمه هم تازه تر

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت