2777
2789

نکبت فامیلای خیلی دوره معتاده 2تادخترداشت2تا پسر اول میزنه دختر 3سالشو میکشه زنشو بعد چند سال میسوزونه بعد چندماه دخترشو حلق اویز میکنه بعد چند ماه پسر15 سالشو خفه میکنه توخواب. اینا رو پارسال تاپیک زده بودم اخبارشم گوگل هست قاتل خانوادگی ابادانی. مردک زندانی شد و یه پسر 12ساله براش موند که دیشب فامیلمون گفت دوروز پیش دیوار خراب شده بود ریخته روش🥺اینقدرررر غصه شو خوردم ک حد نداشت. فامیلای درب و داغون داشت. زنشم خارجی بود وقتی فوت شد نیمدن سراغ دختر و بقیه بچه هاشو بگیرن ببرن

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

الان بچه هه تو کماست حالشم خیلی بده

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا خانودش باید یه همچین سرنوشتی داشته باشن 🥺

خب این بچه بمونه برا چی ن پدر ن مادر

پیش عموش بود

چرا مرد رو همون موقع دستگیر نکردن؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

حیف این چهار تا بچه.  ولی با این پدر میموند که چی؟ 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

چرا مرد رو همون موقع دستگیر نکردن؟

مرده بعد از فوت دختردومی تبرئه شد چون گفت خودکشی بود. دخترش 15سالش بود و بزور میخواست شوهرش بده 

این همه قتل اونوقت هنوز زنده س😐

اره دختر2ساله رو ک کشت گقت داشت بازی میکردسرش خورد به تیراهن. زن و دخترشم گفت خودکشی بوده. دیگه برا پسرش برادراش شهادت دادن اومدن بردنش

این چه کثافتی بوده ،تمام این قتل ها رو تو یک روز انجام داده انگیزش چی بوده 🥺😳طفلی بچه کاش بمیره ،بمونه تو این دنیای کثیف که چی بشه پدر خودش بهش رحم نکرده ،چه سرنوشت شومی داشته 😔