2777
2789

چرا واقعا ؟ چرا دارو نمیدن من الان پسرم مدت هاست مریضه شخصی بردم داروی چرت و پرت میده . دیگه دکتر نمیبرم ازاد خودم میخرم ارزون تر میوفته داروی درست حسابی هم نمیدن 

حرف زدن از دکترها به هیچ جایی نمیرسه استعمارمون کردن

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

اره واقعا درسته داروهایی که مینوسین بالا ۴۰۰ یا شایدم ۱ میلیون بشه ولی هیچ تاثییری نداره 

یا همش تکراری مینویسن خصوصا واسه بچه ها واقعا چرا کشورمون نباید پیشرفت کنه 🤕

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همینجوری خودسرانه خودت دارو میخری میدی به بچه؟چه دل و جراتی

اخه دکتر داری هم نمیده من پسرم ویروس گرفته اسهال میره تب بالا داره دل درد داره ۱۱۰ ویزیت دادم یه استامینوفن و قطره بینی داده خوب این دارو چه ربطی به ویروس داره 

اخه دکتر داری هم نمیده من پسرم ویروس گرفته اسهال میره تب بالا داره دل درد داره ۱۱۰ ویزیت دادم یه است ...

چون دوره ویروس باید بگذره

همین که چک شده خوبه دیگه

پسر من آلرژی داره والا این فصل تا عید هفته ای یه بار یا دو هفته یه بار باید ببرمش

هر دفعه هم ۲۵۰ ویزیت میدم

برای بچه ها که خودسرانه نمیشه دارو گرفت و داد 

نهایتا شما دکترشو عوض کن…ولی سرخود دارو نده

خطرناکه