2777
2789

بیشترشون فالوور میخرن

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴ صب رب انار و شیره انگور میپزن

بازدید و کامنت میره بالا ، به تعداد افراد بیشتری نشون داده میشه و ی تعدادشون فالو میکنن ، حالا یا از سر کنجکاوی و حاشیه یا واقعا علاقه به محتوا

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

پست جنجالی میذارن، چندتا پیج میزنن مقل این دختر ۱۱ ساله ک بری کنجکاو شی پیج اصلی رو پیدا کنی

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
فالور که بخرن ضرر داره رشد نمیکنه پیجشون

اتفاقا کسی که مثلا نمیدونه نصف فالوور هاشون فیکه عده خیلی زیادی هم دنبال میکنن اینجوری کحتوا لایک و فالورهاشون میره بالا....

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕