2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بسم الله الرحمن الرحیم 

الحمدلله رب العالمین الرحمن الرحیم مالک یوم الدین ایاک النعبد و ایاک النستعین اهدنا الصراط المستقیم صراط الذین انعمت الیهم غیر المغضوب الیهم وللضالین 🌹 🙏 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

اسی منم فردا یه حاجت خیلی مهم دارم ،پای یه عمر راحتی یا خدای نکرده سختی در میونه ،برامون دعا کنید فردا کارمون درست بشه حدود ۱۲ ساله براش منتظره

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

الحمدلله رب العالمین 

الرحمن الرحیم 

ملک یوم الدین 

ایاک نعبندو و ایاک نستعین 

اهدناالصراط المستقیم 

صرال الذین انفمت علیهم غیر المغضوب علیهم ولاظالین

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

اسی منم فردا یه حاجت خیلی مهم دارم ،پای یه عمر راحتی یا خدای نکرده سختی در میونه ،برامون دعا کنید فر ...

ای جانم عزیزم ایشالا ب حق دستای بریده حضرت ابوالفضل همون چیزی ک میخاین اتفاق بیوفته گلم حتما قابل باشم دعاتون میکنم

اللهم اشف کل مریض 🤲🌹

بسم الله الرحمن الرحیم

الحمدلله رب العالمین . الرحمن الرحیم

مالک یوم الدین .ایاک النعبد و ایاک النستعین 

اهدنا الصراط المستقیم 

طراط الذین انعمت علیهم .غیرالمغضوب علیهم و الضالین

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺
ای جانم عزیزم ایشالا ب حق دستای بریده حضرت ابوالفضل همون چیزی ک میخاین اتفاق بیوفته گلم حتما قابل با ...

قربون محبتت ، خسته شدم دیگه از خدا میخوام فردا شوهرم خوشحال بیاد خونه 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...