2777
2789

سلام من چهارساله عقدم تو این چهارسال از دست این خانواده شوهر روانی شدم شوهرمم بعضی وقتا مثل اونا میشد خیلی بد هیچوقت اسایش نداشتم ارامش نداشتم خدالعنتشون کنه همه بلایی سرم اوردن ولی الان یکساله ک یهویی مادرشوهرم ول کرد پدرشوهرمو رفت پیش مادرش گفت طلاق پدرشوهررمم چندروز بعد مامورا ریختن ببرنش زندان منو شوهرم از همجا بیخبر مامورا لباس شخصی بودن شوهرمم نمیدونست مامورن رفت باهاشون درگیر شد این پدرشوهر خیرندیده ام فرار کرد رفت بجاش سه روز شوهرم زندان بود تا بیاد خودشو معرفی کنه بعد سه روز اومد شوهرمو به قید وثیقه ازاد کردن اونموقع تازه گند پدرشوهرم در اومد ک کلاهبرداری میکرده از مردم بهشون قول الکی میداده و ازشون پول میگرفته حتی از یکی از فامیلامونم پول گرفته خلاصه گرفتنشو شش ماه زندان بود به قید وثیقه ازاد شد بماند ک چقد طلبکاراش ریختن سرمون ازاد شد گفت من همه قرض بدهی هامو میدم براتون عروسی میگیرم خونه میخرم ولی کشک نه طلبکاریاشو داده ن برا ما فکری برداشته ده تا حکم جلب ازش دارن فقط پی مشروب خوردن م دختر بازی و بعد چندوقت شوهرم با پدرش بحثشون شد بعد خونه مادربزرگش بودن شوهرمم گوشیش رو میژنه رو ضبط صدا این پدرشوهر نامردم پشت سرمون میکه ها اینا ادم نیستن من اصلا ادم حسابشون نمیکنم من هیچی براشون نمیخرم عروسیم نمیگیرم برن هر غلطی میخوان بکنن مادر بیشرفشم میکفت اره چشم پدرزنش کور بشه یه دختر بیشتر نداره بده بهشون در صورتی ما بدی بهشون نکردیم من سه ماه روزگار تو خونشون همه کاراشو کردم تا رخت خوابشو مینداختم پست قبلی گفتم چی شده ک اومدم خونمون بعد پشت سرم حرف میزدن  شوهرمم همچین کاری کرد بخاطر پدرش منو شوهرمم وقتی دیدیم درست نشده و کاراشو تکرار میکنه و اینقدر بی لیاقته کلا قیدشو زدیم شوهرم خودش گلیم خودشو داره از اب میکشه به تازگی با اشنایی یکی از دوستای پدرم یه شغل خوب پیدا کرده حالا الان نزدیک یک سال از روزی شوهرمو مامورا بردن گذشته ابلاغیه براش اومده میخوان دادگاهشو تشکیل بدن میترسم بخاطر این پدر بی لیاقت بی ارزش دوباره براش حبس ببرن مادرشوهرمم ک کلا رفته هرچی بوده برداشته رفته اونم بیماری اسکیزوفرنی داشت خیلی مارو اذیت جرد شوهرم دوسالی هست باهاش قهره این شده وعض زندگیمون میترسم شوهرم خدایی نکرده حبس بدن هم سخته برا خودمون هم ابرومون دوباره ازکارش بیکار میشه سابقه دار میشه ایندش تباه میشه مام نه خونه داریم ن پول و سرمایه کلا یه ماشین داریم ک‌شوهرم باهاش کار میکنه تو شرکت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری اشنا شدید؟ 

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
الان دادگاه با چه جرمی برای شوهرت تشکیل شده؟

اتهام زدن بهس توهین به مامور تمرد به مامور فراری دادن متهم  کلا لباس شخصی بودن ماشیناشونم شخصی بود اطلاعات کشوری دنبالش بود اینقد گندش بزرگ بود ما بی خبر از همه چیز 

یه پولی یدید از شاکی رضایتشو بگیرید. دیه بریدن براش؟ 

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
چجوری اشنا شدید؟

فضای مجازی ولی خب اولش خانوادش همچین خودشونو خوب گرفته بودن پدرشوهرمم شغل خوبی داشت اژ همون شغلش استفاده کرد ک همچین شد یه جورایی سو استفاده کرد از کارش و سر مردمو کلاه گذاشت

یه پولی یدید از شاکی رضایتشو بگیرید. دیه بریدن براش؟

نه اصلا شوهر من کتکش نزد فق گرفتش افتادن رو زمین پدرش فرار کنه اصلا توهین ام نبود وقتی گفت مامورم شوهرم ولش کرد اونا بجا اینکه برن دنبال پدرشوهرم شروع کردن کتک زدن شوهرم

اتهام زدن بهس توهین به مامور تمرد به مامور فراری دادن متهم کلا لباس شخصی بودن ماشیناشونم شخصی بود ا ...

ای بابا. ولی فکر کنم یکم پول بدین ولش کنن. با وکیل حتما مشورت کنین که کار و بدتر نکنیم

و خدایی که در این نزدیکیست