2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر میکردم

میشه تاپیک آخرمو گزارش بزنی میترسم لو برم

اگه زدی لایکم کن

ممنون

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
هنوز هیجده سالمه والا نمیدونم باید چه گهی بخورم تو این سن 🗿

میشه تاپیک آخرمو گزارش بزنی میترسم لو برم

اگه زدی لایکم کن

ممنون

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

خب اون رشته ای که دوس داشتمو انتخاب میکردم نه اونی رو بابام میگه..درسمو میخوندم

برای هیچ پسری واسه آشنایی قبل ازدواج بیشتراز یکی دوماه وقت نمیزاشتم اگه اومد خواستگاری که هیچ اگه نه خداحافظ

اشنایی تحت نظارت خانواده چت و اسمس بازی واین چیزا اصلااا فقط دو سه بار دیدار حضوری اونم تو جای عمومی بعد اگه خواست وتفاهم داشتیم وازهم خوشمون اومد بیادخونمون ...

سعی میکردم کارخوب وپردرامدی پیدا کنم تا قبل ازدواج کلی طلا بخرم پس انداز شه واسه اینده ام وهمسرمم ندونه دارمش

روحرف هیچ پسری حساب بازنمیکردم گول حرفای عاشقانه و وعده وعید و اشک تمساحشونو نمیخوردم...با کسی ازدواج میکردم که راجبش خیلی تحقیق کرده  باشم که اعتیاد نداشته باشه ادم هرزه ای نباشه و اینکه وضع مالیش تقریبا خوب باشه مثلا یه ماشین و یه کارخوب وپس اانداز و حداقل رهن خونه داشته باشه و برام حتما عروسی بگیره حتی شده یه جشن ساده