2777
2789

مشکلتون در حدی نیست ک سازش کنید؟ طلاق آخرین راهه 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه ماشین شغل پول حضانت برای اینا چ برنامه ایی داری یا اصلا کدومشونو دازید

علت زلاق چیه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

نه جانم امکان سازش نیست

😔😔😔 ان شاءالله خدا کمکت کنه .سخته طلاق بخصوص برای بچه

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

خونه ماشین شغل پول حضانت برای اینا چ برنامه ایی داری یا اصلا کدومشونو دازیدعلت زلاق چیه

خونه و ماشین دارم

شاغلم و از نظر مالی مشکلی ندارم

حضانت رو ندارم ولی وکیل گفته درستش میکنم

علت طلاق هم ناسازگاری

خونه و ماشین دارمشاغلم و از نظر مالی مشکلی ندارمحضانت رو ندارم ولی وکیل گفته درستش میکنمعلت طلاق هم ...

خب الحمدالله خوبه

اعصاب تنها بززگ کردن بجه داری؟

بیشترین روزی ک شوهرت نبوده و با بچه تنها بودی چند روز بوده؟

بچت دختره یا پسره

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

خب الحمدالله خوبهاعصاب تنها بززگ کردن بجه داری؟بیشترین روزی ک شوهرت نبوده و با بچه تنها بودی چند روز ...

بچه کلا بخاطر شاغل بودن من کنار مادرم بوده

آره مشکلی کلا با دخترم ندارم البته که فکر کنم باید آخر هفته ها پیش پدرش باشه در طول هفته پیش من