2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در انتظارم!🙃

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

هیچی. 

همیشه اتفاقای خوب در اخرین لحظه خراب شدن واسم. 

همیشه عمه چی برام سراب بوده که اولش خوب بوده اخرش داغون شده. 

معجزه ی خراب شدن خوشی ها همیشه دیدم ـ

معجزه خراب شدن بدبختی ها ندیدم 😂

من دیدم

دخترم توی دستش یک کیست بود رفتیم دکتر گفت سریع باید عمل بشه اون زمان وضع مالیمون متوسط بود و هزینه عمل دخترم خیلی بالا بود یه شب کلی گریه کردم و با خدا حرف زدم فردا صبحش دیدم دست دخترم کامل خوب شده ، فکر کن بچم کلا شش سالش بود ...

خدایا شکرت🌼🤍

اولشو خودم بگم.هنوزم بهت زده ام.گروه اردویی رفته بودیم مناطق جنگی جنوب.من تو ماشین به دوستم گفتم کاش یه نقشه این منطقه رو داشتیم .فرداش که خوابگاه بودیم هر اتاقی ۵۰ نفر بودیم گفتن ولادت حضرت زهراست جشنه سالن کناری همه دراومدیم بیرون وچه شب قشنگی بود درو قفل کردن بعد جشن اومدیم خوابگاه نقشه مسیر تا شده میزون روی کیفم بود.بین ۵۰ نفر چرا روی کیف من؟از طرف کی؟هنوز سواله برام

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

یکبار هم یکی از آشنایان که خیلی از شیمی درمانی می ترسیدم مبتلا به سرطان شد ولی بعد از اینکه فهمید باید شیمی درمانی کنه کلی گریه کرد و با خدا صحبت کرد و تصمیم گرفت شیمی درمانی نکنه تا خدا نجاتش بده و بعد از یک ماه که رفت آزمایش داد گفتن هیچ اثری از سرطان توی بدنش نیست.

خلاصه بگم هیچ کس به غیر از الله بلند مرتبه نمی تونه به بندش کمک کنه و اون دکتری هم که یک بیماری رو درمان می‌کنه به واسطه ی همون خدا فرستاده شده.

خدایا شکرت🤍🌼

من دیدمدخترم توی دستش یک کیست بود رفتیم دکتر گفت سریع باید عمل بشه اون زمان وضع مالیمون متوسط بود و ...

خدارو شکر

یکبار هم یکی از آشنایان که خیلی از شیمی درمانی می ترسیدم مبتلا به سرطان شد ولی بعد از اینکه فهمید با ...

الحمدلله

هیچی. همیشه اتفاقای خوب در اخرین لحظه خراب شدن واسم. همیشه عمه چی برام سراب بوده که اولش خوب بوده اخ ...

شاید خیری توش بوده عزیزم