2777
2789
عنوان

از دانشگاه انصراف بدم

151 بازدید | 14 پست

رشتم بهداشت عمومی دولتیه 

این رشته رو دوست دارم ولی بقیه هی میگن با دیپلم هم که میتونستی بهورز بشی چرا بری دانشگاه 🥲

هرچقدر براشون توضیح میدم که بهداشت با بهورز فرق داره نمیفهمن 

مگه برا بقیه زندگی میکنی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمم رشتمو دوست دارم ولی اینقدر بد میگن ادم ناامید میشه 🥲

ببین من رفتم روانشناسی بد گفتن انصراف دادم اومدم اموزش ابتدایی بازم بد میگن 

هیچ وقت ب حرف کسی گوش ندع تو هر رشته ایی بری تلاش کنی براش موفق میشی 

من میگم گوش نده در صورتی ک خودم  گوش میدادم و همین باعث شودع بود دو هفته از خواب خوراک زدم و بنا ب حرف بقیه داشتم رشته عوض میکردم همین ک یه تصمیم میگرفتم یکی دیگه حرف منفی میزد تو برو بگو پزشکی میخونم ببین چی میگن بت

عشــــAــــق🔗♥️

نه ولی خب حرف بقیه هم روم تاثیر گذاشته هی میگن کار خاصی نکردی مگه چیه و ...

حرف مفت زیاده 

تو راه خودتو برو

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ببین من رفتم روانشناسی بد گفتن انصراف دادم اومدم اموزش ابتدایی بازم بد میگن هیچ وقت ب حرف کسی گوش ند ...

راست میگی 🥲 

من حتی وقتی داشتم واسه کنکور میخوندم اطرافیان میگفتن چرا میخونی تهش به هیچ جا نمیرسی اینقدر بد ذاتن 

رشته شما هم که خیلی خوبه 😄 امیدوارم موفق باشی مهربون 

راست میگی 🥲 من حتی وقتی داشتم واسه کنکور میخوندم اطرافیان میگفتن چرا میخونی تهش به هیچ جا نمیرسی ای ...

اره بخدا 

اشتباه نکن درستو بخون 

رشتت خیلی عالیه ادامه بده 

همونا ک بد میگن معلوم نی خودشون چی خوندن 

ممنونم عزیزم ♥️

عشــــAــــق🔗♥️

اره بخدا اشتباه نکن درستو بخون رشتت خیلی عالیه ادامه بده همونا ک بد میگن معلوم نی خودشون چی خوندن مم ...

خیلی ازت ممنونم واسه راهنماییت 🩷

کمک بزرگی بهم کردی 🫶