2777
2789
عنوان

ساک کودک چی خوبه

188 بازدید | 13 پست

ساک کودک چه برندی رو پیشنهاد میکنید میخوام خیلی مقاوم باشه و جا زیاد داشته باشه .قیمت هم حداکثر ۲۰۰ تا ۲۵۰ میتونم هزینه کنم 

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ مادر هنرمندی عزیزم😍 ساکی ک وسایل بیمارستان رو میزاریم توش منظورمه .همون رو میگید

ممنون، آره وسایل بیمارستانشو تو همون گذاشته بودم گفتم آوردن بیمارستان واسم

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
ساكاى اوكى داگ عالين.جنسش خيلى خوبه من ميندازم تو ماشين هفته اى يه بار الانم كه پسرم ٢ سالش هنوز نو

موافقم خیلی خوبه منم الان دخترم 2سال و 7 ماهشه هیچیش نشده ..خیلی هم خوشگل و متنوع هستن

نتونستم کاربری قبلیمو احیاکنم😢
ساكاى اوكى داگ عالين.جنسش خيلى خوبه من ميندازم تو ماشين هفته اى يه بار الانم كه پسرم ٢ سالش هنوز نو

اره ی کیف مقاومو خوب میخوام میدونید چند هست الان حدودا قیمتش

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️

من از جمهوری مارک گراکو گرفتم... بدون شکل کارتونی...شکل کیف اسپررت میمونهولی کیف کودکه و توش برای همه چیز جا داره  تا الان که 4 سالشه هنوز استفاده میکنم و سالمه و مال نی نی جدید میتونم استفاده کنم

خدایا به خاطر تمام محبتت شکر ... من و پسرهام