2777
2789
عنوان

من يه مادر خسته ام

714 بازدید | 10 پست

من يه مادر خسته ام همش در حال كار و جمع و جور دوتا گل پسر دارم كه همش بايد دنبالشون تميزكاري كنم 

اسباب بازي و خرت و پرت و خوراكي و ...

وقت براي خودم ندارم 

به هيچ تفريحي نميرسم 

حتي تي وي و موبايل هم خيلي محدود استفاده ميكنم 

فقط زمانايي كه دارم شير ميدم يا خوابه بتونم گوشيمو بردارم 

هيچ كمكي ندارم مادر و خواهرم پيشم نيستن 

كاش يكي داشتم كنارم 

شوهرمم گرفتار كار و بار خودشه توقعي ندارم ازش خودش به اندازه كافي سرش گرم قسط و بدهكاري و گرفتاري هاشه حوصله بچه داري هم نداره 

با اين وجود گاهي كمكم ميكنه 

مثلا امروز وقت دندون پزشكي داشتم يكي دوساعتي بچه هارو برد پارك و مشغولشون كرد 

عزیزم شرایطت عین منه.منم دوتا دختر دارم همش دنبال کاراشونم.درکت میکنم منم هیچ کمکی ندارم.سخت نگیر میگذره.با اینکه گاهی خودم انقد خسته میشم دلم میخاد بزارم برم یه جایی دوسه روز نباشم.اما دلمم نمیاد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر دوميم شيطونه يجا بند نميشه همشم در حال كثيف كاري 

بريز بپاش 

منم تحمل ندارم بايد زود زود جمع كنم 

بعضي روزا هم كم طاقت ميشم مث امروز 

وگرنه اكثر اوقات هم ميزنم به بي خيالي و سعي ميكنم خونسرد باشم 

عزيزم من يه دختر دارم ٢ سالشه ولي ماشااااااااالاااااااااااااااااا همش چسبيده به من همش در حال بهونه گيري ببخشيدا جرررررررر خوردم 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
دقیقا ما هم همینطور.

فاصله سني دختراي شما چجوره؟؟

فكر كنم دخترا اروم ترن اينطور نيست؟؟

اقلا روحياتشون با مادر هم خواني داره 

همين كه با عروسك بازي كنن و لاك بزنن و لباس عوض كنن و خاله بازي كنن 

نه مث پسرا كه هي موتورو ماشين ميارن و تفنگ و هلي كوپتر و اسباب بازي هاي پسرونه كه من اصلا خوشم نمياد ازشون حتي چه برسه بخوام باهاشون هم بازي بشم 

عزيزم من يه دختر دارم ٢ سالشه ولي ماشااااااااالاااااااااااااااااا همش چسبيده به من همش در حال بهونه ...

اره پسر منم ١٥ ماهشه همينه 

دائم شير ميخواد و بايد خوابش كني 

الانم وسط اشپزيم از بس اومد پايين پام وايساد و غر زد و گريه كرد كه زير قابلمه رو خاموش كردم و نصفه كار ولش كردم اومدم شير بدم به اقا 

اره پسر منم ١٥ ماهشه همينه  دائم شير ميخواد و بايد خوابش كني  الانم وسط اشپزيم از بس اوم ...

از دست بچه ها يعني واقعا نميدونم بايد ديگه چيكار كنم دختره من شديييدا جديد زورگو شده الان دارم از خواب ميميرم ولي الان تازه بايد بلندشم شامشو بدمو كاراشو كنم 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه