2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لازمه بگم هدی بیوتی؟مگه کسی هست از هدی بیوتی ناراضی باشه حیف که قیمت خون پدرشه

موافقم برندش عالیه.یکی از پالتای سایش نقطه ضعفه برندشه فقط.اونم چون بافت سایش بجای سایه پیگمنته،خیلییی غلیظ و زیاده رنگش.

ارایشی گابرینی استفاده میکنم عالیه مراقبتی سرم ویتانین سی پریم مرطوب کننده ساویز و ضد افتاب پیکسل از ...

ببخشید اصلا دلم نمیخاد تو ذوقت بزنم ولی جدا کاش از گابرینی استفاده نکنی.این برند بین تمام لوازم آرایشی بد ترین ترکیبات و داره.ظاهرشون قشنگه قبول دارم ولی پوست بعد یه مدت آسیب خیلی بدی میبینه.لطفا به جسمت که مهم ترین داراییته بیشتر احترام بذار عزیزم تو لایق بهترینایی.

ببخشید اصلا دلم نمیخاد تو ذوقت بزنم ولی جدا کاش از گابرینی استفاده نکنی.این برند بین تمام لوازم آرای ...

به توصیه یه پزشک استفاده کردم یک ساله تقریبا ...بدی ندیدم ازشون نه جوش نه لک هیچی ...البته ماهی نهایتا یکی دوبار استفاده میکنم مصرف روزانم ضد آفتاب رنگیه

پوستم خشکهیچی

خوب حقیقتا من به طور قطع نمیتونم بگم چه برندایی حتما بهت میسازه ولی میتونم چندتا از خوبارو بهت معرفی کنم.

برای شستشو صورت چون پوستت خشکه خیلی احتیاجی به میسلار واتر نداری چون ترکیباتش هرچقدم بگن برای پوست خشکه بازم باعث خشکی بشتر میشه ولی اگه علاقه مندی بین برندای ایرانی هیدرودرم هم قیمتش پایینه هم کیفیت نسبتا خوبی داره میتونی از شیر پاکنش هم استفاده کنی که برای پوست خشک خیلی بهتره.بعدش شوینده صورتت ترجیحا فوم باشه تا کمتر لایه برداری کنه.فوم لافارر خوبه ولی قیمتش یکم بالاس الارو هم خوبه و ویتالایر.بعدش باید از تونر استفاده کنی  تا تاثیر قلیایی شوینده هارو درست کنه.باکتری های معید پوست ما تو محیط اسیدی بهترین فعالیت و دارن از لک و جوش و چروک و افتادگی جاوگیری میکنن.تونر پوست و به اون اسیدیته میرسونه تا این باکتریا نمیرن.برند لافارر و الارو خوبن فقط حواست باشه باید رو صورت اسپری بشن.بعدش آبرسان بزن تا مولکولای آب روی پوست قرار بگیرن و جذب بشن.لافاررو ساین اسکین خوبن.روش مرطوب کننده بزن تا آبی وارد پوست شده نتونه بخار بشه.برندای درمالیفت عالیه و درماتیپیک.

رو همشم یه ضد آفتاب بی رنگ بزن درمالیفت و پرو درما خوبن.بعدم اگه دوس داری آرایش کن.ببخشید طولانی شد😅

به توصیه یه پزشک استفاده کردم یک ساله تقریبا ...بدی ندیدم ازشون نه جوش نه لک هیچی ...البته ماهی نهای ...

فعلا معلوم نمیشه اثراتش ولی جدا نکن من رشتم شیمیه ترکیباتشو که میخوندم رسما داشتم گریه میکردم که چقد آدمای سود جو میتونن بی رحم باشن🥲

عزیزم مرسی 🥰شوینده فوم آردن دارم خوبه بنظرت من خودم راضی بودم

اگه میسازه بهت همونو استفاده کن اوکیه قشنگم😆 میگم به هرکی یچیزی میسازه باید تست کنی.