2777
2789
عنوان

خانما میشه بیاین خیلی حالم بده🥺

192 بازدید | 12 پست

باردارم قد کشیدم از تو کابینت چیزی بردارم زیر دلم درد گرفت.تو همین نی نی سایت خوندم که باعث کندگی جفت یا پیچیدن بندناف میشع درسته؟هفته ۱۳ هستم

نه این حرف ها چیه الکی استرس به خودت میدی طبیعی ه این چیزها 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون زیر دلم احساس کشش و درد کرد ترسیدم خیلی

طبیعیع خوب بارداری 

منم اوایل درد وحشتناک داشتم گفتم دیگه سقط شد ولی نشد

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🥀

نمیدونم بخدا این اینترنت لامصب روانی کرده منو آبم میخوام بخورم با استرس میخورم

وااا اگه میخوای اینطوری پیش بری نه ماه هیچی نمونه ازت توروخدا از موبایل فاصله بگیر بخاطر خودت میگن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

وااا اگه میخوای اینطوری پیش بری نه ماه هیچی نمونه ازت توروخدا از موبایل فاصله بگیر بخاطر خودت میگن

میگم

منم اگر بخوام از توی کابینت چیزی بردارم خودم رو بکشم دلم درد میگیره،

توکل کن به خدا،بچه اگر قراره بمونه،زیر موشک های اسراییل میمونه،

اگرم قراره خدای نکرده،نمونه،۵۰تا دکتر زنان بالا سرت باشه،میره

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹