2777
2789
عنوان

دلم میخواد خیانت کنم

549 بازدید | 16 پست

دلم میخواد به شوهرم خیانت کنممم دوماهه سمتم نیومده میریم بیرون انقد به زنای دیگه نگاه میکنه بدم میاد ازش خیلیم به خودم میرسم همع کار کردمم ولی وقتی ذات یکی خرابهههه نمیشهههه واقعااااااا دلم میخوادددد جلو روشششش خیانت کنممممم بالاخره ما زنا به محبتم نیاز داریم دیگه تا کی هی خودمون به خودمون محبت کنیممم پس برای چی شوهر کردیممممم خستم واقعااااا باید التماسش کنم که فقط منو بغل کنههه

نگین چرا انقد وابستشی و ایناااا اصلا ازون زنا نیستم تو این چن سال یه بار بهش زنگ نزدممم ولییییی منممم آدممم دیگگگگگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه حلش خیانت نیس چون اون موقع از الانم حالت بدتر میشه

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

منم دلم میخواد بهش خیانت کنم 

چون بهم خیانت کرده بود 

با اینکه از هر لحاظ ازش سر بودم ،،،دوست دارم تحقیرش کنم !!چون با این کارش خیلی تحقیر شدم !!!

ولی خب من واقعا آدم خیانت نیستم ،،،،اصلا حوصله مرد دیگه ای رو ندارم ،،،حتی عارم میاد نگاه مردی کنم 

تو شخصیت من و خانواده ام نیست ،،

مثل منی دقیقا شوهر منم اخه عوضی ت. که چشمت به دیگرانه بقران هزار تا مرد کنار خودش راه میرم به من نگا میکنن بعد چشم این روی زن های دیگس دلم میخواد خفش کنم بمیره اگه خیانتم کنی حق داری من نمتونم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

خودتو لوس کن براش مثلا وسط روز پیامش بده پیامای سبک و جلف یا تو رابطه جنسی رو خودت کار کن عزیزم فیلم س.ک.س.ی.ببین یکم روشای فانتزی طور رو یاد بگیر تا یبار که رابطه داشتین انقدر زیاد لذت ببره که خودش بیاد سمتت.خوردن حتما باشه تو رابطتون یه بار اینارو رعایت کن ببین چی میشه تاکید میکنم رو رابطه جنسیتون بهترعمل کن گلم بعدم نگو زنگش بزنم خورد میشم اصلااین حرفا نیس مثلا تو طول روزدو سه بار که زنگش بزنی چن روز پشت سرهم سراغشو بگیری روزه بعدش خودش خود بخود زنگت میزنه حالتو بپرسه

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱