2777
2789
عنوان

با نامزدی که بی توجه می‌کنه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 27 پست
آره می‌دونی خانم میشه شما جوابمو بدین من تو نیاز سایت خیلی دیدم ک زنها منت کشی میکنن یا خودشونو کوچی ...

منت کشی یا ناز کشیدن برا وقتیکه خودم مقصر باشم اونم تا حدش 

ولی وقتی خودش مقصره یا خودش هی بحث میندازه من چرا باید برم به پاش بیوفتم

اونموقع خودمو یه زن وابسته به مرد نشون میدم که فک میکنه اگه اون نباشه من نابودم

منت کشی یا ناز کشیدن برا وقتیکه خودم مقصر باشم اونم تا حدش ولی وقتی خودش مقصره یا خودش هی بحث مینداز ...

آره منم اینو قبول دارم دارم.   نیتی سایت چرا اینجوری توش زیاده ؟ چرا اینجور خانمها تو نیتی سایت زیادن؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره منم اینو قبول دارم دارم. نیتی سایت چرا اینجوری توش زیاده ؟ چرا اینجور خانمها تو نیتی سایت زیاد ...

والا نمیدونم خب بلاخره همه آدما شبیه هم نیستن هر کسی نظر خودشو داره اوناهم نظرو روش خودشونو دارن 

والا نمیدونم خب بلاخره همه آدما شبیه هم نیستن هر کسی نظر خودشو داره اوناهم نظرو روش خودشونو دارن

آره ولی خیلی این نظرها روی من تاثیر می‌زاره خیلی عصبانی میشم نمی‌دونم چرا  خیلییییی زیاد عصبی میشم.  میام نیتی سایت چیز مثبتی نداره

آره ولی خیلی این نظرها روی من تاثیر می‌زاره خیلی عصبانی میشم نمی‌دونم چرا خیلییییی زیاد عصبی میشم. ...

نه زیادی حساس نباش اونا فقط نظرو روش خودشونو اینجا مینویسن و میگن دردودل میکنن 

میتونم بپرسم چند سالته

خواهش میکنم عزیزم موفق باشی

من حس میکنم زود باورم .   خیلی مثلا خودم تنها مسافرت میرم برا خودم میکردم .  ولی اینجا طرف میگه خانوادم نمیزارن  میگم گوش نده کار خود بکن اصلا نمیفهمه