سلام بچهها حالتون چطوره خوبین بچهها اگه میشه تاپیک منو تا آخر بخونید من یه مشکلی دارم دقیقاً یک ساعت پیش من دستم بود چسب حرارتی سوخت نی دستم که نه انگشت شستم اونجایی که مهر میزنیم اثر انگشت میزنیم اونجاش دقیقاً سوخته خیلی شدید درد داره خیلی میسوزه اصلاً قابل تحمل نیست گذاشتمش تو آب سرد دارم تحمل میکنم میتونم گوشی دستم بگیرم ن اون لحظهای که عیب نداره دستم سوخت حالا چند دقیقه بعدش به نامزدم زنگ زدم و گفتم که نه نه میخواستم بگم که دستم سوخته که قطع کرد جواب نداد قطع کرد پیام آماده فرستاد که الان نمیتوانم صحبت کنم بعد چند دقیقه خودش زنگ زد گفتش که بچه دوستم آوردم دکتر نمیتونم صحبت کنم و فلان و اینا بعد گفتم خب باشه دستم سوخته خیلی درد دارم فلان گفتش کجای دستت گفتم انگشت شستم کلاً سوخته بگو عیب نداره خوب میشه زود من خودمم میدونستم عیب نداره خوب میشه زود اما دلم میخواست مثلاً یه پمادی چیزی برام بخره بیاره نه اینکه به فکر بچه دوستش باشه بعد من خیلی ناراحت شدم خیلی بعد بهش ویس دادم تو روبیکا گفتم تا وقتی که اولویتتو دوستاته بهم زنگ نزن مگه بچه دوستت عمو دایی و عمه و خاله و اینا نداره که تو بردیش دکتر مگه مامان نداره خب مامانش میبرد دکتر یه ماشین میگرفت میبرد گفتم از این به بعد بدون اجازه من حتی نمیتونی دستشویی بری باید از من اجازه بگیری بنظرتون چیکار کنم چجوری تنبیهش کنم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.