2777
2789
عنوان

هیشکی دخترمو بازی نمیده

179 بازدید | 16 پست

بچه های خواهر شوهرم و برادرشوهر همشون پسرن و همش باهم هم بازی و دخترم خیلی تنهاست وقتی میره خونه پدرشوهرم یا اذیتش میکنن یا میزننش یا بازیش نمیدن چیکار کنم هیشکی هم نیست ک همبازی باشه یه داداش خیلی کوچیک تر از خودشم داره دخترم ک نمیتونن همبازی باشن واقعا دلم براش میسوزه همش میگه برم خونه باباجون برم؟ و وقتی میره اینجوری باهاش رفتار میکنن تورو خدا بگید چجوری براش همبازی پیدا کنم دوستای مدرسشم نزدیکمون نیستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکنه بگید چیکار کنم

چی‌بگم والا 

سعی کن تو همسایه ها پیدا کنی 

یا روزی نیم ساعت ببریش پارک با بقیه دخترا بازری کنه 

یا خودت همبازیش بشو 

خدا ؟ ❌️   شیطان ؟ ✅️

عزیزم دختر منم تا کوچک بود هم بازی نداشت فقط من باهاش بازی می کردم هم سن و سالاش همش پسر بودن گاهی آرزو می‌کرد که پسر باشه گریه می کرد که پسر باشه چون تنها بود خیلی سختی گشید

❤️ 💙 💚 🧡 

عزیزم دختر منم تا کوچک بود هم بازی نداشت فقط من باهاش بازی می کردم هم سن و سالاش همش پسر بودن گاهی آ ...

خب چیشد عزیزم چیکار کردین پس منم مشکل شمارو دارم خیلی سختمه دلم براش میسوزه بخدا

الان چند سالشه دوست پیدا کرده خواهر برادر نداره؟ الان روحیاتش چجوریه توروخدا بگید

اره عزیزم الان شکر خدا ۱۲ سالشه از وقتی مدرسه رفته دوست پیدا کرده دختر شما چند سالشه 

❤️ 💙 💚 🧡