2777
2789
عنوان

بافتنی بلدین بیایین یه دقیقه

94 بازدید | 15 پست

واسه خواهرزادم پسره چندروز دیگه به دنیا میاد..میخوام کلاه ببافم با دومیل.میشه اگه بلدین بگین چندتا بار بگیرم؟؟؟ تا شیش ماه مثلا بتونه سر کنه.خیلیییی ممنونم اگه جواب بدین

❤💝معنای زنده بودن من👧باتو💏بودن است💑همسرگلم💜💖p💑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بلد نیستم ولی مامانم برا بچه های من میبافه ..ولی کلاهی که برا نوزاد بافته شه فقط تا یه ماه میشه استفاده کرد ...

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
من بلد نیستم ولی مامانم برا بچه های من میبافه ..ولی کلاهی که برا نوزاد بافته شه فقط تا یه ماه میشه ا ...

من میخوام تا چند ماهگی باشه ... بار انداختنو نمیدونم.صدتا خوبه یا نه

من با میل بافتم با قلاب نمیدونم اما نمیشه از تولد تا شش ماه استفاده کرد کلی بزرگ میشه کله شون 👯

همون واسه پنج ماهگی یا شیش ماهگی هم نمیدونی چنتا بار خوبه؟تقریبی بگین.. با دومیل میبافم. 13 اذر به دنیا میاد میخوام زود تموم شه

من میخوام تا چند ماهگی باشه ... بار انداختنو نمیدونم.صدتا خوبه یا نه

نمیدونم ولی واسه پسر من نوزادیش یه ماه بیشتر اندازش نشد ..دو تا بباف چون اگه بخوای بزرگم کنی اولاش نمیتونه استفاده کنه

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
نمیدونم ولی واسه پسر من نوزادیش یه ماه بیشتر اندازش نشد ..دو تا بباف چون اگه بخوای بزرگم کنی اولاش ن ...

مرسی ...

تا شیش هفت ماهگی خوبه؟

ببين به قول بچه ها نميشه اين همه سرش كني يكي نوزادي بباف يكي بزرگتر،يا يكي بباف كه مثل كلاه نوزادي رو سرويسا باشه بشه بيشتر سرش كني

https://t.me/arosakemashhad  به كانالم لطفا سر بزنيد🌺