2777
2789
عنوان

حسرت محبت همسرمو دارم خدایا کمکم‌کن

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 53 پست

چرا خودتو کوچیک میکنی، مگه اون کیه؟ حالا خودش چه پخیه که اینجوری تورو تحقیر میکنه، تو هم قهوه ایش کن و بگو از الان صف کشیدن در خونه مامان بابام با اینکه هنوز طلاق نگرفتیم، و هی سرکوفت شوهرا و پدرا مردمو بزن تو سرش، و حرص اصلا نخور ارزششو نداره، عشق و نمیشه تحمیل کرد یا به زور خریدش. 

درخواست دوستی نده ممنون❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث محبت نیست. صحبت علاقه هستش.

تا علاقه و گرمی نباشه محبت هم نیست. ایشون دلش رو کنده از زندگیش. حرفش رو هم واضح گفته ولی شما میگی محبت کنه؟

به درد نمیخوره محبتی که از دل نباشه.

بچه ات رو خوب با روان سالم  تربیت و بزرگ کن تا زمانی که راهتون مشخص بشه.

یکم رو خودت تمرکز کن سعی کن یه مهارتی یاد بگیری یا یه زبان جدید یاد بگیری، به خودت برس برو باشگاه به بچت برس کلا تمرکزتو بذار روی خودت و به فکر خودت باش زندگیت عوض میشه کلا کم محلی کردنای شوهرتو یادت می‌ره

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess 

بنظرم برا شما همون طلاق منطقی تره وقتی همسرتون بهتون میگه بدرد هم نمیخوریم و نمیخواد اخلاقش درست کنه 

چقدر میخوای خودتو خوار و خفیف کنی 

یه چند وقت تو خونه سگ محلش کن به معنای واقعی 

برو بیرون بگرد خوش باش ببین چکار میکنه 

قوی باش و روی پای خودت بایست هر چی بدوییی بی فایدست من که عمرا به دست و پای شوهرم بیوفتم اونم مغروره بی خیال باش من که اصلا برام مهم نیست چون خودمو بیشتر و خیییللیی بیشتر از اون دوستدارم😊 

یکم رو خودت تمرکز کن سعی کن یه مهارتی یاد بگیری یا یه زبان جدید یاد بگیری، به خودت برس برو باشگاه به ...

من قیافم خوبه

ب پوستم مرتب میرسم

شیک پوشم

ب روزم

عطر میزنم

مرتبم 

خلاصه میخوام بگم انقد ب خودم میرسم خودش دادش دراومده میگه تو همش ب خودت میرسی

اصلا براش مهم نیست اینا

ا ون بیشتر فاصله گرفته