2777
2789
عنوان

کار زشت مربی باشگاهم

341 بازدید | 19 پست

بعد از دوماه امروز رفتم ورزشمون گروهی بود کمر درد داشتم نتونستم برم 

از خودم بگم خیلی درونگرام یعنی سرم به کار خودمه زیاد اهل چاپلوسی و خودشیرینی نیستم فقط در حد سلام با مربیم حرف میزدیم اونم بعضی وقتا 

حالا امروز که رفتم چون روبروم بود بهش سلام کردم از منم کوچیک تره داشت با یکی حرف می‌زد برگشت منو نگاه کرد جواب سلام منو نداد!روشو برگردوند شروع به ادامه ی حرفش کرد در این حد بی‌شعور و بیشخصیت

ایستاده بود کنار منشی گفت کلاس خانوم فلانی رو براتون شارژ کنم منم گفتم نه میرم بدنسازی دیگه نمیخوام با این خانوم کار کنم تا اخر باشگاه به من چپ چپ نگاه می‌کرد حق با کی بود بنظرتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما ناراحت نمیشی یکی بهتون کم محلی کنه و جواب سلام نده؟

میشم درسته اره حق داشتید

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 
شنید سلام کردم داشت با یکی حرف می‌زد برگشت بهم نگاه کرد جواب نداد روشو برگردوند به ادامه حرف زدن انق ...

آها ازمن به تونصیجت جایی که خوش کراحت نیستی ورومخت راه میرن اصلانرو

وخدایی که بشددددت کافیست❣
آها ازمن به تونصیجت جایی که خوش کراحت نیستی ورومخت راه میرن اصلانرو

اخه چند تا دوست تو باشگاه داشتم بخاطر اونا میرفتم مربیه کلا عقده ایه امروز که بعد از دوماه رفتم دیگه از قبل کسی نبود