به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
طبق قرارداد اگر باشه خیرو اینکه طلاق میتونه توافقی نباشه ولی اگر شوهر مشکل روحی یا اعتیاد نداشته باش ...
طبق قرارداد هم باشه به راحتی میتونه بزنه زیرش و خانوم باید دوباره بدوئه توی دادگاهها تا بتونه چیزی بگیره ازش
به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲
خب برای مهریه و نفقه هم میگه اذیت میکنم نمیدم بهت اونم باید بدوعم درهر صورت نه؟
بهش بگو خرجی که مال بچه هاست و چه توافق کنیم چه نکنیم باید بدی! اما نفقه و مهریه حق من هستش که میتونی باهام توافق کنی در ازای مهریه ماهی یه ربع سکه بهم بدی یا نصف ربع یا هرچقدر که باهم توافق کنید بهتون بده