2777
2789

گفته خرجیتونو میدم بچه و لوازما مال من باشه 

منم نفقه و مهریمم ببخشم 

هرطور حساب کردم پولش یک اندازست فرقی نداره 

نمیدونم بعد توافق میتونه اذیت کنه خرجی نده ؟

طبق قرارداد اگر باشه خیر

و اینکه طلاق میتونه توافقی نباشه ولی اگر شوهر مشکل روحی یا اعتیاد نداشته باشه تا چهار پنج سال طلاق طول میکشه

توی اینترنت هم رجوع طلاق رو مطالعه کنید

بذل در طلاق رو هم مطالعه کنید

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبق قرارداد اگر باشه خیرو اینکه طلاق میتونه توافقی نباشه ولی اگر شوهر مشکل روحی یا اعتیاد نداشته باش ...

طبق قرارداد هم باشه به راحتی میتونه بزنه زیرش و خانوم باید دوباره بدوئه توی دادگاهها تا بتونه چیزی بگیره ازش

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

طبق قرارداد اگر باشه خیرو اینکه طلاق میتونه توافقی نباشه ولی اگر شوهر مشکل روحی یا اعتیاد نداشته باش ...

شوهرم میگه میریم محضر کتبی امضا میکنم ماهیانه خرجتونو میدم 

میتونه بعدا بزنه زیرش ؟یا میتونم شاکی بشم ؟مثل مهریه و نفقه 

طبق قرارداد هم باشه به راحتی میتونه بزنه زیرش و خانوم باید دوباره بدوئه توی دادگاهها تا بتونه چیزی ب ...

خب برای مهریه و نفقه هم میگه اذیت میکنم نمیدم بهت اونم باید بدوعم درهر صورت نه؟

خب برای مهریه و نفقه هم میگه اذیت میکنم نمیدم بهت اونم باید بدوعم درهر صورت نه؟

بهش بگو خرجی که مال بچه هاست و چه توافق کنیم چه نکنیم باید بدی! اما نفقه و مهریه حق من هستش که میتونی باهام توافق کنی در ازای مهریه ماهی یه ربع سکه بهم بدی یا نصف ربع یا هرچقدر که باهم توافق کنید بهتون بده

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲