2777
2789
عنوان

شمام دلتون تنگه

125 بازدید | 19 پست

؟؟؟

واسه زمانی که باشگاه پرواز بود و با کلی هیجان منتظر بروز رسانی شبکه دو میموندیم تا کاپی بیاد

واسه اونموقع هایی که هنوز همه گوشی نداشتن دلمون خوش بود با هم مدرسه هامون که با هم تو یه کوچه زندگی می کنم جمع شیم و باهم بریم مدرسه چقد حس گنگ بودن بهمون میداد

یا واسه روزایی که همه خانواده دور هم جمع میشدیم تا جمونگ ببینیم و چقد که ما رو جو میگرفت باهاش

واسه زمانی که از مامان بزرگ خوراکی میدزدیدیم همراه دختر خاله هام

یادمه خونه بابابزرگم توی یه کوچه بود که خیلی جاده اش شیب داشت بعد منو دختر خالم میرفتیم صابونای خاله مجردم رو که کلی پول میداد واسه شون می دزدیم و باهاش کف لیز کاشی رو سر میکردیم و بعد می نشستیم روی اون کاشی و باهاش تا اخر کوچه لیز می خوردیم

زندگی خوب بود خیلی خوب اخه هنوز همه هدف زندگی ادما پول نشده بود

پایان هر سختی گشایشی هست 🌱❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قسمت دزدیش با دختر عمم بود😅ما اخرین نسلی هستیم که این نوع زندگی رو تجربه میکنیم،واقعا شیرین بود،واق ...

هنوزم به اون روزام فکر می کنم باعث لبخند واقعیم می شه

پایان هر سختی گشایشی هست 🌱❤

هنوزم به اون روزام فکر می کنم باعث لبخند واقعیم می شه

کاش هنوزم که هنوزه تو سادگی همون روزا میموندیم،بی دغدغه بی چشم همچشمی ،همسایه ها جا مینداختن عین خانواده چایی درست میکردن هر چی داشتن با هم میخوردن