2777
2789
عنوان

قرص چاقی جنسینگ

40 بازدید | 6 پست

رفتم عین احمقا اول خریدم بعد نشستم تاپیک میزنم😐💔قدم ۱۶۸ وزنم ۶۲ نگید خوبی چرا میخوای چاق کنی دوست دارم تپل شم هیکلم خوبه فقط صورتم میخوام چاق شه 

عین احمقا رفتم دو بسته خریدم اونجا جوگیر شدم 😐😐😐خدایا گی خوردم

عوارض داره؟؟؟ 

وقتی میرید رو مخم دوست دارم همون مسیرو ادامه بدید برید تو کونم:) کاربر بسیار قدیمی هستم هی سیم کارت عوض میکنم به توچه اصلا   
گین اپ صورت میخردی عوارضش خیلی کمتره یا رو بعضیا اصن نداره

برم پس بدم . راست میگیا

وقتی میرید رو مخم دوست دارم همون مسیرو ادامه بدید برید تو کونم:) کاربر بسیار قدیمی هستم هی سیم کارت عوض میکنم به توچه اصلا   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو دوره خوردم عالی بود

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
من دو دوره خوردم عالی بود

نخور ت رو به ابلفضل ت رو به قرآن ت رو به امام زمان نخور اینا پر از عوارض هستن تاپیک جدیدمو بخون 

نخور ت رو به ابلفضل ت رو به قرآن ت رو به امام زمان نخور اینا پر از عوارض هستن تاپیک جدیدمو بخون

خوردم ۲سال پیش

الانم ب هیکل مورد علاقم رسیدم‌

تموم شد رفت

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
خوردم ۲سال پیشالانم ب هیکل مورد علاقم رسیدم‌تموم شد رفت

سرچ بزن نکروز لگن 

کوتورن خالیه این چیزا