2777
2789
عنوان

اشتباه کردم با پسرعموم عقد کردم

7168 بازدید | 151 پست

فقط به اجبار بابام و عمه ها و مادربزرگم...فقط میخاستم دست از سرم بردارند..خیلی بچه بودم..میخواستم از محدودیت های زندگی با بابا و داداشم راحت شم اما الان خیلی بدتر شده ۴ تا شدند نامزدم بابام داداشم و عموم ..حوصله هیچ کدومشون رو ندارم .بعد ازظهر به ترتیب زنگ می‌زنند و باید کامل گزارش بدم که امروز چه غلطی میکردم..وقتی که اونا تموم شدن تازه مامانم زنگ میزنه...مامانم جدا شده..دلم خیلی گرفته..چجوری یه عمر طاقت بیارم؟؟تازه چشام باز شده

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی چه زنگ‌میزنن؟؟زنگ‌میزنن چی‌میگن؟؟؟

چکار میکنی؟از صب کجا رفتی با کی حرف زدی

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
چکار میکنی؟از صب کجا رفتی با کی حرف زدی

از رو محبته خب چرا ناراحت میشی به فکرتن؟

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

چند سالته؟منم بابام به زور میگه باید با پسرعموت ازدواج کنی ولی من دوسش ندارم تو خونه هم خیلی اذیت می ...

این کار رو نکنی