2777
2789
عنوان

کلا یه روزه پیج زده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی به دختره نمیاد یازده ساله باشه بهش بیشتر میخوره ممکنه حقه باشه برای جذب فالور

اره منم همینو میگم 

شاید ۱۵ سالشه

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

اینا چهرشون بچگانه میزنه وگرنه بالای 15 سنشونههمین آیدا و محسن کوفتی هم هزار نفر از آشناهاش گفتن دخت ...

اره احتمالا واسه جذب فالور داره دروغ میگه بحث اینه که مردم کشورمون چقدر بیکار شدن اینو فالو میکنن

بنظرم کلا دربارشون حرف نزنیم بهتره

اینجا هم بگیم با اینستا فرقی نداره ما معروفش میکنیم دوباره 

یکی ک ندیده هم  کنجکاو میشه این چیه می‌ره دنبالش و همین بسه برای معروف شدن همچین افراد بی هنری 

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :) ️ 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

شاید این پیچ دست کسی دیگه بوده، پستاشو پاک کرده

حالا دست اینه

واسه همین فالوور هاش اینقدره

امکان نداره در یک روز، این همه فالو کنن!

آنچه هَرگز مُهم نبود، حالِ ما بود...🕊️

اره احتمالا واسه جذب فالور داره دروغ میگه بحث اینه که مردم کشورمون چقدر بیکار شدن اینو فالو میکنن

من خودم اوایل عکس خودمو پروف میذاشتم پسرای شهرمون درخواست میدادن پشت سر هم 

بعد یه روز متوجه شدم پیش پسر عمو هام گفتن این دختره فامیل شماست؟پاک کردم پروفو دیگه نه بیو گذاشتم نه پروفایل نزدیک یک ساله دیگه حوصله این بلاگرا رو هم ندارم استوری فالوینگا خودمم به زور میبینم

دختره قیافش به ۱۱ ساله ها نمیخوره

ملت شریف ایرانم ک سرشون درد میکنه برای حاشیه🌚

و هرچی دروغ جذاب تر جذبش بیشتر

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊