بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی به دختره نمیاد یازده ساله باشه بهش بیشتر میخوره ممکنه حقه باشه برای جذب فالور
اره منم همینو میگم
شاید ۱۵ سالشه
بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا میداند و شما نمیدانید. بقره آیه۲۱۶
اره احتمالا واسه جذب فالور داره دروغ میگه بحث اینه که مردم کشورمون چقدر بیکار شدن اینو فالو میکنن
من خودم اوایل عکس خودمو پروف میذاشتم پسرای شهرمون درخواست میدادن پشت سر هم
بعد یه روز متوجه شدم پیش پسر عمو هام گفتن این دختره فامیل شماست؟پاک کردم پروفو دیگه نه بیو گذاشتم نه پروفایل نزدیک یک ساله دیگه حوصله این بلاگرا رو هم ندارم استوری فالوینگا خودمم به زور میبینم
گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊