2777
2789

سلام من ماه اول اقدامم.کسی هست تو ماه اول باردار شده باشه.لطفا بگید چیکار کردن.دارو یا رژیمشون چی بوده.اصن به نظر شما غذا واقعا تاثیر داره؟؟؟؟؟

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اولین اقدامم باردار شدم درحالی که دکتر گفته بود تنبلی تخمدان دارم و باید دارو مصرف کنم.خواستم بگم دکترا همشون دروغین فقط خواست خدا

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
من اولین اقدامم باردار شدم درحالی که دکتر گفته بود تنبلی تخمدان دارم و باید دارو مصرف کنم.خواستم بگم ...

دقیقا😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

من برا بارداری اولم  فقط با یکبار ناخواسته  اقدام کردم که فکر نمیکردم باردار بشم ولی باردارشدم و دخمل شد و این ماه هم موقع تخمک گذاری فقط یکبار اقدام کردم برا پسر و یه هفته دیگه بی بی چک میزنم

خدایا مثل همیشه امیدم تویی ...
من هم ماه اول باردار شدم. یک ماه شروع کردم اسید فولیک میخوردم. اون چند روز اقدام هم شوهرم خودش و خود ...

۱۰۰ درصد ویتامینها و مواد غذایی سرشار از ویتامین رو بارداری تاثیر داره ...

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”