2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 158 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی قشنگم برات صلوات فرستادم انرژی من سنگینی نداره زیاد برای اونیکه تو ذهنمه ببخشید سردرد شدی💕

سردردداشتم الان شدیدتر شد ،واسه چند روزه ،اومدم خونه مامانم ،وقتم آزاد بود،گفتم بیام داخل سایت ،چه خبره،چندتا کد دادم یکنفر بود گفت بابام سکسکه گرفته کد دادم خداروشکر خوب شد،یک نفر گوشیش خاموش بود،چند نفر دیگه،انشالله مشکلات همه حل بشه،سردردم شدید شد،انشالله سردرد خوب بشه،میام دوباره سایت 

سردردداشتم الان شدیدتر شد ،واسه چند روزه ،اومدم خونه مامانم ،وقتم آزاد بود،گفتم بیام داخل سایت ،چه خ ...

انشاالله یه قرص بخور پاتو بزار تو اب نمک خوب میشی به انرژی ادما وصل شدی اینجوری شده

انشاالله یه قرص بخور پاتو بزار تو اب نمک خوب میشی به انرژی ادما وصل شدی اینجوری شده

اجی توروخدا میشه حستو میگی به من لطفا خواهشا از کنار پیامم راحت نگذر

همینجا رو  ادامه بدم یا برم ازاد یا مرخصی بگیرم ترم بعد بشینم ترمیم معدل کنم امتحانات کنمورو

اجی توروخدا میشه حستو میگی به من لطفا خواهشا از کنار پیامم راحت نگذرهمینجا رو ادامه بدم یا برم ازاد ...

عزیزم قبلا گفتم ببین چی به صلاحته همونو انجام بده الان من یه چی بگم چیز بدی باشه برا من خوب نیست

اجی توروخدا میشه حستو میگی به من لطفا خواهشا از کنار پیامم راحت نگذرهمینجا رو ادامه بدم یا برم ازاد ...

سلام سوال داخل ذهنت بپرس بعد از ۱تا۹ ،سه عدد انتخاب کن تا من جواب سوال با آره یانه جواب بدم 

جوآب با قطعیت کمتری آره هست

۱

۳

۵

۲

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من اومدم کسی میخاد بیاد سوالش بپرسه

هرچی حس می کنی بگو درموردم 

حس مهران بهم چیه و چی فکر میکنه درموردم گلم

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز