2777
2789

تازه رفتم تو پنج ماه این فرو رفتگی ها درست بالای سوراخ بینیم به وجود اومدن پیش دکترم ویزیت شدم ایشون گفتن با ماساژ برطرف میشه و تا یکسال زمان میبره ولی من فک میکنم داره دست به سرم می‌کنه و خوب نمیشه با ماساژ 

با یه دکتر دیگم پرسیدم گفته ورم داره کم میشه پوست جمع میشه اینطوری شده و یا با ماساژ برطرف میشه یا هم باید دکترت با بی حسی با سوزن آزاد کنه پوستو از غضروف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب میخوابم دلم عمل میخوادصبح بیدارمیشم این تاپیک هارومیبینم منصرف میشم 

ای خدا

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

شب میخوابم دلم عمل میخوادصبح بیدارمیشم این تاپیک هارومیبینم منصرف میشم ای خدا

خیلی دردسر داره اگه واقعا مشکلی ندارند بینیتون عمل نکنید هم پلوتون می‌ره هم جونتون هم فکر و خیال میکنید

خیلی دردسر داره اگه واقعا مشکلی ندارند بینیتون عمل نکنید هم پلوتون می‌ره هم جونتون هم فکر و خیال میک ...

درسته عزیزم

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

ورمه الان بهتره مغز خودتو نخوری بعد چندماه بره فقط حرص خوریش برات مونده باشه حرص خوردنتو بذار واسه ...

مطمئن نیستم بره 😭 فقط خدا خدا میکنم بره این چند ماه فشار روانی کشیدم من ها

توروخدا ؟😭😭😭دارم دیگه میمیرم از فکر و خیال بعد عمری عمل کردم اینطوری شد

اره عزیزم خیالت راحت من همه اطرافیانم عمل کردن و خودمم کادر درمانم تادلت بخواد عمل بینی دیدم یه سال بگذره عاشق بینیت میشی

آخه بدون چسب نمیتونم برم بیرون خیلی ضایس😭😭

ببین برو بیرون بدون چسب بار اول دوم سخته مردم آنقدر گرفتاری دارن کسی روبینی شما فوکوس نمیکنه راحت باش و حرف کسی برات مهم نباشه 

بالهایمان زخمیست اما بلند پروازیم🕊️🕊️❌      ️