2777
2789
عنوان

خاهشا ی معلم بیاد راهنمایی کنه

54 بازدید | 15 پست

بچه کلاس اولی که با بچها درگیر میشه البته تقصیر اونا هم هس معلمش امروز زنگ زد رفتم کلاس ی دفتر بزرگ اورد گف امضا بزن منم امضا زدم 

این برای بچه بد نیس ؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی خلاصه توضیح دادی 

در اصل اون امضا برای رفع تکلیف و مسئولیت معلمه 

سعی کنید مشکلو حل کنید تا گیر و دار امضا رو داشتن 

بچه ها تاپیک آخرم بیاید لطفا منم کارم گیره 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 

شما باید علت درگیر شدن رو بفهمید 

اینکه شما امضا بدید نمیشه بچه رو آروم کرد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

شما نمیدونین امضا برای چیه اخراجش نکنن

نه آخه من معلمم.

این موضوعات مربوط به انضباطی که معاون ها باهاش درگیرم.

من به معاون اعتراض میکنم و ایشون پیگیر میشن و تعهد میگیرن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خیلی خلاصه توضیح دادی در اصل اون امضا برای رفع تکلیف و مسئولیت معلمه سعی کنید مشکلو حل کنید تا گیر و ...

چن تا پسر بی تربیت هستن کلاسشون فش میدن مثل تو گوه خوردی و خر و فلان اینم بجای بحث زدتشون مامانهاشون گلایه کردن منم اینو بردم نشون دادم که مقصر پسر من نیس پسراشون اینو زده بودن و سر اینجور مسایل 

نه آخه من معلمم.این موضوعات مربوط به انضباطی که معاون ها باهاش درگیرم.من به معاون اعتراض میکنم و ایش ...

نه اصلا معاون و مدیر ندیدم معلم داخل کلاس آروم بهم گف و بعد گف امضا کن

نه اصلا معاون و مدیر ندیدم معلم داخل کلاس آروم بهم گف و بعد گف امضا کن

نمی‌دونم حقیقتش.

من دو سه ساله استخدام شدم. این چیزا رو بلد نیستم.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

به معلمش پیام دادم گفتم امضا رو قبول ندارم پاکش کنین

نه عزیزم کاش عکس العمل نشون نمی‌دادی.

کلا سعی کن خودتو زیاد با معلم و مدیر و اینا درگیر نکنی

[QUOTE=362447832]نه عزیزم کاش عکس العمل نشون نمی‌دادی. کلا سعی کن خودتو زیاد با معلم و مدیر و اینا درگیر نکنی[/QUOمیخام سال بعد شاهد ثبت نامش کنم گفتم اینطوری با این امضاها انضباطش پایین میاد دیگه ثبت نامش نمیکنن  

[QUOTE=362447832]نه عزیزم کاش عکس العمل نشون نمی‌دادی. کلا سعی کن خودتو زیاد با معلم و مدیر و اینا د ...

نه گلم با مدرسه صحبت کن بگو سال بعد می‌خوام شاهد ببرم انضباط ۲۰ بدین