2777
2789

براتون یه چیز عادیه یه شما هم مثل من حالتون بهم میخوره؟؟؟

یه ماه پیش رفته بودم کلینیک دندان پزشکی منشی و دستیار دندان پزشک چنان عشوه هایی میومدن برای دکتر 

دکتر میرفت غذا بخوره منشی بدو بدو میرفت تو اتاقش بعد باحالت خنده میومد بیرون هی با عشوه دکتر دکتر میکردن اصلا حالم بهم میخورد

هفته ی پیشم رفته بودم کلبنیک لیزر یه آقایی بود نمیدونم دکتر بود چی بود منشی و اوپراتورا قشنگ با اسم صداش میکردن احسااااااانننننن احسااااااااننننن احسانم رفته بود پیششون با یکیشون دست داده بود هی دستشو فشار میداد اونم میخندید اصلا یجوری شدمممم حالا این چیزا عادیه یا من ندیدم ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووو تا دلت بخواد تو بیمارستان پره

دختره یه جوری دکتر دکتر میکنه حالت بهم میخوره

واقعا من خجالت میکشم به جای اونا ،  میشه گفت هم کارم هستن ولی اصلا به عنوان کارآموز احترام رو نگه نمیدارن

👩🏻‍⚕️    هیچوقت به اندازه وقتایی که بابام بهم میگه خانم دکتر کوچولو ذوق نمیکنم :)