2777
2789

بچه ها من سی سالمه هم خیلی نجیبم اصلا تو روی جنس مخالف نگاه نمیکنم مگه اینکه کاری داشته باشم هم هم پاکدامن و با کسی نه رابطه داشتم و نه چیزی

اینا طبق تعریف قدیمیا و زمان ما بهترین چیزا بودن برای دختر 

ولی الان میبینم چقدر اشتباه بوده ، جور دیگه ای هم نمیتونم باشم اینجوری تربیت شدیم و عادت کردیم

توی سی سالگی یه نفرم عاشقم نشده و ازدواجم نکردم

یه عمر بهمون دروغ گفتن هیچ پسری از دختر خوب و نجیب و پاکدامن خوشش نمیاد و برای ازدواج انتخاب نمیکنه ، معیاراشون کلا چیزای دیگه ای و اینا همش حرف الکیه خودشونم دروغ میگن معیارشون نجابت و پاکدامنیه. 

الان همه بهم میگن باید بری خودت نخ بدی به پسر ، باید خودت تور کنی، باید خودتو در معرض دید بزاری و پرزنت کنی و...😑🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️من تا ۱۰۰ سال نمیتونم اینجوری باشم واقعا ، اصلا نمیتونم و نمیخوامم تغییر کنم ،وقتی ذاتم همینه چجوری و برای چی تغیر کنم، دیگه پذیرفتم سهم تنهاییه تا ابد. لعنت به این دنیا 

مخالفم

شما حتما تو خودت بودی

شاد و شنگول و سرحال و پرانرژی نبودی

اینطوری ک من حس میکنم

پسرا از دخترای بی روح و افسرده فقط خوششون نمیاد

وگرنه همشون دنبال دختر پاکن حتی پسرایی ک قبل ازدواج خودشون تپه‌ ن‌ریده نذاشتن

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا باید در معرض دید باشینجابت چیه بابا اصلا ریطی ندارهبیا ببین بی.زنسیها چه ازدواجای میکنن

دقیقاااا

هرررچییییی بی،زنسی تر ، خوش شانس تر و خوش بخت تر

کلا مردا از این مدل زنا خوششون میاد و میمیرن براشون و بهترین زندگی رو براشون میسازن

عوضیا همیشه دروغ میگن ذره ای نجابت و پاکدامنی براشون مهم نیس اتفاقا دوس دارن نجیب نباشه ۱۰۰ تا پسر هم دورش باشه که افتخار کنن

مخالفمشما حتما تو خودت بودیشاد و شنگول و سرحال و پرانرژی نبودیاینطوری ک من حس میکنمپسرا از دخترای بی ...

بریم جلوی یه مشت پسر، شاد و شنگول و دلقک بازی و بگو و بخند؟ نه مرسی 

این مسخره بازیا چیه ادم شخصیت نداره مگه چجوری قراره خودتو جلو پسرا شاد و شنگول نشون بدی؟ تا کسی از نزدیک نبینتت که نمیتونه بفهمه شاد و شنگولی یا نه

بریم جلوی یه مشت پسر، شاد و شنگول و دلقک بازی و بگو و بخند؟ نه مرسی این مسخره بازیا چیه ادم شخصیت ند ...

هرجور دوست داری حرف منو تفسیر کن راحت باش

اصلا حوصله توضیح ندارم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
بریم جلوی یه مشت پسر، شاد و شنگول و دلقک بازی و بگو و بخند؟ نه مرسی این مسخره بازیا چیه ادم شخصیت ند ...

الان همون شاد و شنگولی هم دربیاری همه بخاطر دوستی میخوانت نه ازدواج چند سال معطل یه نفر میشی و آخر هیچی

من بدم میاد خودم بگم بیا خواستگاریم چ این تو دوستیا زیاده