2777
2789
عنوان

واقعا چه روزگاریه اخه افسرده شدم

45 بازدید | 10 پست

حوصلم سر رفته بودم گفتم سوالایه حقوقیتونو بپرسین چندتا خصوصی درخواست دادن مشکلاتشونو گفتن که خیلی غصه خوردم ازین که خودمم مرد هستم خجالت میکشم اینا چه موجوداتی هستن که با دختراشون یا همسرشون همچین برخوردایی داشتن کاش میشد به همه مظلوما کمک کرد افسرده شدم دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم.اگه مردی کل داراییشو بزنه به اسم همسرش و اسمی از هبه نبره بعدهامیتونه اونارو پس بگیره؟میتونه ...

خیر نمیتونه دیگه تمومه طرفش میتونه ادعا کنه که باهم معامله کردن و حساب باهم داشتن درکل امکان نداره بتونه پس بگیره

خیر نمیتونه دیگه تمومه طرفش میتونه ادعا کنه که باهم معامله کردن و حساب باهم داشتن درکل امکان نداره ب ...

ممنونم.خوب درصورت ادعای معامله نباید مبلغ واریزی رو سندش رو رو کنه؟یاشاکی فقط باید سند ارایه کنه؟

ببین تو دعاوی حقوقی همیشه یادت باشه انکار کن چون بار اثبات سنگینه و مدرک میخواد اثبات کردنو بنداز رو دوش طرفت و ادعا کن هبه کرده در ازای قول و قراری که اول ازدواج بهم داده بود که به نامت میزنم و هدیه داده اگر هم اطرافت ادم قابل اعتمادی داری که میشه روش حساب کنی به عنوان شاهد معرفی کن که در جریان این قول و هبه بوده و حاضره شهادت بده