2777
2789
عنوان

فایده خوب بودن و نجابت و غیره چیه

16 بازدید | 5 پست

بچه ها من سی سالمه هم خیلی نجیبم اصلا تو روی جنس مخالف نگاه نمیکنم مگه اینکه کاری داشته باشم هم هم پاکدامن و با کسی نه رابطه داشتم و نه چیزی

اینا طبق تعریف قدیمیا و زمان ما بهترین چیزا بودن برای دختر 

ولی الان میبینم چقدر اشتباه بوده ، جور دیگه ای هم نمیتونم باشم اینجوری تربیت شدیم و عادت کردیم

توی سی سالگی یه نفرم عاشقم نشده و ازدواجم نکردم

یه عمر بهمون دروغ گفتن هیچ پسری از دختر خوب و نجیب و پاکدامن خوشش نمیاد و برای ازدواج انتخاب نمیکنه ، معیاراشون کلا چیزای دیگه ای و اینا همش حرف الکیه خودشونم دروغ میگن معیارشون نجابت و پاکدامنیه. 

الان همه بهم میگن باید بری خودت نخ بدی به پسر ، باید خودت تور کنی، باید خودتو در معرض دید بزاری و پرزنت کنی و...😑🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️من تا ۱۰۰ سال نمیتونم اینجوری باشم واقعا ، اصلا نمیتونم و نمیخوامم تغییر کنم ،وقتی ذاتم همینه چجوری و برای چی تغیر کنم، دیگه پذیرفتم سهم تنهاییه تا ابد. لعنت به این دنیا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.