2777
2789

دختر خواهرم کلاس اوله منم ۲۱ سالمه  خودمم دانشجو معلمم خالشم بهش به اندازه مادرش محبت میکنم

من یه شهر دیگ دانشجو ام آخر هفته ها میام خونه

این دختر خواهرمم به خونه ما خیلی وابستست و چهارشنبه بعد مدرسه مثل من میاد خونه ما و شنبه صبح میره مدرسه

حالا من یه غلطی کردم معلم شدم حالا کاملم نشدما ترم یکم رشتمم دبیریه اصلا ابتدایی نیست ولی تا میرسم خونه انگار معلم خصوصی ام همه بچه هاشونو میفرستن درس اینو بگو

دختر خواهرم برعکس بچگی های من و خواهرم اصلا درسخون نیست خیلی خیلی بازیگوشه درساشم صفره 

من هر چقدر به این بچه بخوام تمرین بدم فقط دنبال بازی توکوچه یا کارتونه 

دیروز از دستش عاصی شدم سرش داد زدم که بیا درستو بخون جمعس فردا مدرسه داری

یکم بچه وحشی ای هست پرخاشگره بطرفم حمله کرد که منو بزنه ( اون اصلا منو یه آدم بزرگ نمیدونه منم بیبی فیسم بهم نمیگه  خاله اسممو میگه حس میکنه من هم سن و سالشم)

دیگ خواست منو بزنه در اون حال من جا خالی دادم دستش خورد به کابینت و حسابی درد گرفت

بعد امروز مادرش یعنی خواهرم زنگ زده طلبکارانه میگ چرا بچمو کتک زدی دستش کبود شده😒😤😤

بخدا بچشو میندازه رو دوش من طلبکارم هس بچه ام بچه شلوغ و اذیت کنیه صبحانه پامیشه میگ پنکیک بپز برام 

منم سر خواهرم داد زدم که اگ ما بدیم دیگ بچتو نفرس خودت نگه دار گوشیو قطع کردم  خواهرم از خودم ۴،۵ سال بزرگتره

ممنونم که وقت گذاشتید کامل خوندید🌺🌺🌺

تعداد رای : 31
نظرسنجی
حق باتوعه
29
93%
حق با خواهرته
2
6%

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

یاد اون کلیپ افتادم ک خاهر به خاهرش میگ حالا مگ چیشده یک چشم بود دیگه میزاشتی بچم دربیاره چشتو  

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یاد اون کلیپ افتادم ک خاهر به خاهرش میگ حالا مگ چیشده یک چشم بود دیگه میزاشتی بچم دربیاره چشتو

😂😂😂

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

عزیزم فرهنگیان قبول شدید؟!سخته؟!میشه ی کم توضیح بدید ..

نه عزیزم تلاش کنی درس بخونی سخت نیس

سوءتفاهم شده، بهش توضیح می‌دادی که بچه رو کتک نزدی 

و بهش میگفتی آبجی جان لطفاً خودت به درسهای دخترت رسیدگی کن چون از من حرف شنوی نداره و منم اصلا دلم نمی‌خواهد به عنوان خاله رابطه ام به خاطر درس باهاش بد بشه 

به بقیه فامیل هم بگو ببخشید من آخر هفته میام خونه اصلا فرصت ندارم تو درسها به بچه ها کمک کنم، یا بگو رشته من ربطی به این سطح آموزشی بچه شما نداره

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
میشه چنتا منبع برام معرفی کنی برام لطفا اگ من این ماه ثبت نام کنم میتونم تا اردیبهشت بخونم؟!

آره میتونی من خودم از دی خوندم  منبع من خیلی سبز توصیه میکنم

سوءتفاهم شده، بهش توضیح می‌دادی که بچه رو کتک نزدی و بهش میگفتی آبجی جان لطفاً خودت به درسهای دخترت ...

درسته❤️ اما خواهرم همیشه از ما طلبکاره

میشه بگی باید روزی چند ساعت بخونم و اینکه توی مصاحبه چه سوال هایی میپرسن🥺💋

برای مصاحبه زوده فکر کنی اول تلاش کن دعوت شدی بعد ک شدی بیا مصاحبرو توضیح میدم

روزی ۷ ساعت این حدودا