2777
2789

ماه بعد میخوام واس پسراقدام کنم تنبلی تخمدان دارم آزمایش LHدادم رنج آزمایشگاه ۱۱ بود ولی من ۱۱.۶بود به نظرتون تنبلیم شدید چی کارکنم باید لتروزول بخورم واس تخمک گذاری دوماه پیش پریود نشدم سنودادم ضخامتم ۷.۵ بود تخمک بالغم نداشتم توروخدااگه سردرمیارین راهنماییم کنین دعاتون میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین راهنمایی که می‌تونم بهت بکنم اینه که در مورد این چیزها اینجا راهنمایی نگیری. تست و سونو رو بب ...

دکترم خیلی نفهمه من تنبلی دارم ولی هیچ دارویی بهم نمیده میگه میخوام باتخمک خودت باردارشی

خواهر جان فولیکولت کوچیک بوده 

ولی ناراحت نباش .. انشاالله باردار میشی 

من هم فولیکولم ۸ بود...   ولی باردار شدم 

۲ تا بچه دارم 

جنسیت بچه دست خداست 

سالم باشه انشاالله 

سالاد کاهو و روغن بخور برای سلامتی خودت و بارداری راحت انشاالله 

خواهر جان فولیکولت کوچیک بوده ولی ناراحت نباش .. انشاالله باردار میشی من هم فولیکولم ۸ بود... ولی ...

نزدیک موعدم سنو واژینال دادم اون موقع که نباید تخمکی باشه درسته پس چراپری نشدم من اصلاگیج شدم

عزیزم شنیدم با تنبلی تخمدان نباید باردار شد

اول تنبلی رو درمان کن، برو دکتر بهت دارو بده و حتما حتما پیاده روی کن و یکم تغذیه تو سالم کن ببین چیا ممنوعه و چیا مفید که بدونی چی بخوری و چی نخوری

بعدش هم برای اینکه اقدام کنی از سه ماه قبلش هم شوهرت هم خودت موادغذایی که برای پسر زایی هست رو مصرف کنید و روز خاصی از چرخه تخمک گذاری هم مخصوص پسر زایی هست اون روز اقدام داشته باشید

حتما برو دکتر

نزدیک موعدم سنو واژینال دادم اون موقع که نباید تخمکی باشه درسته پس چراپری نشدم من اصلاگیج شدم

نمی دونم 

من همیشه بزرگ ترین فولیکول ام ۸ بوده 

تنبلی دارم 

عرق رازیانه از آخرین روز پروعیدی تا ۱۴ روز بعد پروعیدی خوردی ببینی باردار میشی یا نه ؟؟ 

عزیزم شنیدم با تنبلی تخمدان نباید باردار شداول تنبلی رو درمان کن، برو دکتر بهت دارو بده و حتما حتما ...

آخه تنبلی تخمدان درمان نمیشه که چرا؟اگه باتنبلی باردارشم بچه واسش مشکلی پیش میاد؟

نمی دونم من همیشه بزرگ ترین فولیکول ام ۸ بوده تنبلی دارم عرق رازیانه از آخرین روز پروعیدی تا ۱۴ روز ...

رازیانه میگن دختر میکنه من یه دختردارم میگم این پسرشه به خاطر همون نخوردم

من خانواده شوهرم اول خیلی پسر می خواستن 

بعد من می‌ترسیدم 

نذر کردم اگه بچه اولم پسر باشه 

اسمش اسم یکی از امامان... مثلا محمد  ... مهدی..  میذارم 

قبل از بارداری نذر کردم بذارم محمد جواد 

باردار شدم  ،،،،   پسر شد

الان محمد جوادم ۱۱ سالشه