2777
2789

اگه همسر شما به خانم دیگه ای بگه چقدر لباست قشنگه شما ناراحت میشین یا نه؟ من خیلی ناراحت نشدم ولی کلا لزومی نداشت بخواد بگه

دیشب داداشم اینا اومدن شوهرم یهو به زنداداشم گفت چه لباس قشنگی اونم گفت قابلی نداره🤭 بعد که رفتن داشتم میگفتم حالا کجاش قشنگ بود گفت اخه تا حالا ندیدم ست بافت بپوشی گفتم اولا خوشم نمیاد دوما بخر تا بپوشم خیلی دوست داری 

البته یه ست حوله ای دارم کلا لباس ست دارم حالا این جنسی نبوده ولی دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقیقتا من ناراحت میشم چرا دروغ بگم😁کلا از کسی دیگه تعریف میکنه ناراحت میشم... 

نسبت به غریبه منطقیه بنظرم

ولی دیروز برگشت به ابجیش گفت چه لاغر شدی مثل باربی شدی چی کردی لاغر شدیی(ابنجا مثلا میخواست ابجیش بگه منم انجام بدم) حرصم گرفت😂چون من خودم توپرم و دوست دارم ولی خب دارم لاغر میکنم یه کوچولو... بهش نگفتم اصلا ولی خوشم نیومد🥲🥲نباید حداقل با اشاره به من میگفت

میخوای بفهمی یه کاری بده جای خودتو و شوهرتون عوض کن میفهمی

میدونم منظوری نداره کلا اخلاقش گرم و صمیمیه ولی لزومی نداره به نظرم ، بعد جواب زنداداشم که گفت قابلی نداره هم خنده دار بود معمولا تشکر میکنن دیگه

مگه زنه که بتونه بپوشش ،به چه دردش میخوره که قابلشو نداشته باشه

به نظرم اینجور رفتارا جالب نیست . شاید ایشون بی منظور بگه ولی اگر اون خانوم منظور برداشت چی اگر شوهرش اشتباه برداشت کرد چی . به نظرم ادم باید فکر کنه به کی چی میگه . شوهر من اگر ببینه خوشش بیاد به خودم میگه یا برام میخره کادو . منم متوجه میشم جایی دیده که خوشش اومده . برای همین حتما نظرشو توی نحوه لباس پوشیدنم در نظر میگیرم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
حقیقتا من ناراحت میشم چرا دروغ بگم😁کلا از کسی دیگه تعریف میکنه ناراحت میشم... نسبت به غریبه منطقیه ...

منم ناراحت میشم اصلا مقایسه کردن درست نیست اگه چاقم لاغرم یا هرچی سلیقه ی خودشم اگه انتقاد هم داره باید درست بگه نه با مقایسه

به نظرم اینجور رفتارا جالب نیست . شاید ایشون بی منظور بگه ولی اگر اون خانوم منظور برداشت چی اگر شوهر ...

دقیقا منم همینو میگم، میاد تعریف میکنه با همکاراشم همینجوره میگم عزیز من تو شاید منظوری نداری ولی طرف کمک تو رو تعریف تو رو شوخی تو رو به منظور بگیره تو مقصری