2777
2789
عنوان

بسوريازيس ناخن و بارداري

91 بازدید | 11 پست

سلام عزيزان .من بسوريازيس ناخن دارم و از دكترم در مورد اينكه ميتونم باردار بشم يا نه سوال نكردم والآن خيلي استرس دارم كه شايد به اين خاطر نتونم. باردار بشم .يه دفه هم حامله شدم نا خواسته كه سقط شد .و حالا ميترسم .در ضمن كلا هم غير از بارداري هم ميترسم اين بيماري به بقيه قسمتهاي بدنم هم برسه و درمان قطعي هم نداره .خواهش ميكنم اكر كسي تجربه اي داره كمكم كنيد .

سلام عزیز منم دارم این بیماریو..اذیت میکنه ولی اصلا بیمازی خطرناک و نگران کننده ای نیس..واگیردار هم نیس..برا بارداریم نه اصلا مشکل نداره..فقط موقع باردازی دز مورد اینکه دارو و پمادتو باید بازم مصرف کنی یا نه با پزشکت مشورت کنی..من روی سرم زیر موهام و گوشم شده ولی بجای دیگه سرایت نکرده..

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
اره منم شنیدم درمان قطعی نداره..فقط اون روز تو نی نی سایت یکی پیج یه نفرو بهم داد میگفت درمان میکنه نمیدونم راسته یا دروغ..البته تبلیغات الکی هم زیاد شده
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دکتر خوب در این زمینه میشناسید؟ چ دارویی مصرف میکنید؟

مننونم از تون .من سه سال قبل تو دوران دانشجويي يكي از ناخن هام زرد شد و كلا از بين رفت رفتم دكتر كفت بسوريازيس هس و دارو بهم داد مصرف كردم اما تا اخر كامل ادامه ندادم و كامل هم خوب شد ناخنم تا اينكه جند ماه قبل بازم يكي از ناخنام اينطوري شد كه رفتم دكتر كفت يا قارج هست يا بسوريازيس كه الان با مصرف داروها بهتر شده ناخنم و الان بايد باز دوباره برم دكتر كه تشخيص بده اين قارج بوده يا اون بيماري 

دكتر كه من بيرجند بودم قبل ازدواجم دكتر قادري رو مي كفتن دكتر خوبيه والآن كه اومدم يه شهر ديكه كه اصلا يه دكتر به درد بخور هم نداره شما كدوم شهر هستيد ؟؟

من تهرانم..از راهنمایی گرفتم...الان ۲۶سالمه..کلوتریمازول و بتامتازون میزنم برا تسکین خارش..اره خارش خیلی دارم و پوستم بشدت خشک میشه.یه دارو ساختنی م زدم یه دو سری..بهتر شد ولی خب با قطع دارو دوباره شدید شد..داروهه خیلی سوزش داشت و پوست خ حساس میکرد نمیشد دایم زد..اشکمو درمیوورد ..الان دنبال یه دکتر پوست خوب تو تهرانم..

مننونم از تون .من سه سال قبل تو دوران دانشجويي يكي از ناخن هام زرد شد و كلا از بين رفت رفتم دكتر كفت ...

من شنیدم این بیماری تو طب اسلامی درمان داره سرچ کن طب اسلامی ایت الله تبریزیان 

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)
اره منم شنیدم درمان قطعی نداره..فقط اون روز تو نی نی سایت یکی پیج یه نفرو بهم داد میگفت درمان میکنه ...

طب اسلامی  رو سرچ کن شنیدم درمان داره این بیماری 

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)