2777
2789
عنوان

اعصابم از دستشون خورده

11 بازدید | 9 پست

دوستان من تو عقدم يه خونه خريديم كه ٢٠٠تومنشو بابام كمك كرده كل فاميل ميدونسن ك ٢٠٠كم داريم حالا زنعموي شوهرم ب گوشم رسونده ك مادرشوهرم به همه گفته ك اين ٢٠٠تومنو خودمون جور كرديم داديم پسرمون حالا من چجوري به روي مادرشوهر پروم بيارم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا عزیزم خواسته شرمنده نشه یچیزی گفته اشکالی نداره کوتاه بیا میدونم پدرتون لطف بزرگی کردن ولی ا ...

بنظرتون نگم مامان شما به كسي نگفتين ك باباي من بهمون تو پول خونه كمك كرده؟من شنبدم ك گفتين خودتون وام جور كردين اصلا از شما انتظار نداشتم دروغ بگين

بگو زنعمو گفته قصد دارین ۲۰۰ بدین کاش زودتر بدین که پول بابام رو برگردونم

ایول   

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

بنظرتون نگم مامان شما به كسي نگفتين ك باباي من بهمون تو پول خونه كمك كرده؟من شنبدم ك گفتين خودتون وا ...

نه نگو اول زندگیتم هست خودتم ازار نده عزیزدل من

بهش بگو مامان جون شما که به کسی نگفتید پدرم بهمون کمک کرده برای خونه چون من نمیخوام کسی دقیق از حساب کتاب زندگیم خبر دار بشه

اینجوری میفهمه میدونی به روش نیاوردی دستاتم میبوسه بعدشم تلنگر بهش وارد میشه که دیگه تا اخر از زندگیت برای بقیه تعریف نکنه

میدونم ناراحتی ولی یکم راحت تر بگیر نه بخاطر مادرشوهر بخاطر خودت و همسرت

بنظرتون نگم مامان شما به كسي نگفتين كه باباي من تو پول خونه كمكون كرده؟من شنيدم ك گفتين خودتون وام ج ...

نه نگو..بگو که شنیدم پول جورکردین واسمون. دست تون درد نکنه کی میدین ؟

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥