2777
2789
عنوان

مامانای باردار و بچه دارها بیاین

113 بازدید | 2 پست

حرفهایی که میخوام بزنم مخاطب اولش خودم هستم .اگه شماها هم دوست داشتین بخونین.آرزوی هر زن و شوهری داشتن یه فرزند سالم و صالح هست.تا زمانیکه باردار نشدم از خداوند بچه میخواستم  .همسرم قلبنا پسر میخواست    واسه خودم و همسرم فقط سلامتی بچم مهم بود .میخواستم چراغ خونم روشن باشه و صدای یه بچه توی خونه بیاد.خداروشکر باردارم و در حال حاضر یه دختر تو راهی دارم.همسرم هم خوشحال شد .پیش خودم گفتم خدایا قربون حکمتت برم که دختر رو به من و شوهرم دادی چون همسرم خیلی خوش اخلاقه و واقعا مرد زندگی هست.

اما نمیدانم چرا واسه خانواده شوهرم دختر دار شدن یه جور ناخوشاینده و پسر اوردن رو افتخار میدونن.همین باعث شد که همسرم ناراحت بشه اما جلوی من بروز نداد .کاملا متوجه شدم .خدا میدونه شوهرم چقدر خوشحال بود و به خودم گفت که خداوند چقدر دخترمون رو دوست داشته که به داداشام دختر نداد ولی به من بخاطر اینکه رفتارم با زنم خوبه داده تا بتونم بهش ابراز علاقه کنم و زیر ناز پدرش بزرگ بشه.اما از وقتی واکنشهای خانوادش رو دیده دیگه هیچ حرفی نزده و همین باعث شده من نگران بشم .البته مطمینم شوهرم با درک و شعوره و چند روز دیگه خوب میشه.

فقط داستان خودمو نوشتم تا به همه ی مادرا و زنای سرزمینم بگم برای جنس خودتون ارزش قایل باشین.البته پسر داشتن هم بسیار خوبه و با ارزش .

فقط از شما خواهر شوهر و مادرشوهرای مهربون خواهش میکنم به همنجس خودتون احترام بزارید تا دختران خوبی تربیت کنیم

خدایا خوشبختی و شادی رو به همه بده 

عجب ما که برعکس تو هستیم همه اطرافمون پسر دارن منم که پسر دار شدم هیچکی محلم نداد گفتن اه تو هم پسر داری مادرشوهر من که دختر دوست داره شوهرمم خیلی دختر دوست داره میگه حاضرم ۶ ماه شیر و ماست بخورم تا دختر گیرمون بیاد 😁😁 دوره این چیزا و پسر دوستی اطراف ما که کلا ازبین رفته این خبرا نیست 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏

عزیزم نگران نباش. بچه با خودش سرزندگی می اره. خصوصا دختر انقدر خودشو لوس می کنه که دل شوهرتو می بره. تو خونه از زبون نی نی با باباش صحبت کن. مثلا بگو نی نی داره میگه بابا خسته نباشی. یا بگو مرسی بابا که اینهمه واسم زحمت می کشی که من دنیا اومدم تو ارامش باشم. لباس دخترونه که می خری به شوهرت نشون بده و خیالبافی کن که فردا دخترمون موهاشو دوگوشی میبنده با این لباس تو خیابون راه میره و ما باید بیفتیم دنبالش. خیلی تاثیر داره. وقتی بچتم به دنیا اومد وقتی که ساکته بزارش تو بغل شوهرت. ان شالله که در کنار هم روزای خیلی خوبی رو در پیش داشته باشین.😍😍😍

بعضیا قرار بود یه ب و س کوچولو باشن 😍😍 کار بالا گرفت به دنیا اومدن😲😲😲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.