2777
2789
عنوان

تولد داریم چه تولدی😍😍😍

84 بازدید | 17 پست

عجب حالی داریم امشب

چه تولدی داریم امشب

تو که یه دونه ای واسه نمونه ای

تولدت مبارک😘😘😘😘😘

@آذر_57 تولدت مبارک عزیزدلم 😘😘😘

بهترین ها رو برات آرزو میکنم و در کنار خانواده

روزای عالی و همراه با سلامتی و شادی داشته باشی💙💙💙💙💙💙💙

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

به به

تولدشون مبارک باشه 

با آرزوی عزت و سلامتی 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به بهتولدشون مبارک باشه با آرزوی عزت و سلامتی

ممنون عزیزم

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

تولدتون مبارک خانوم❤@آذر_57

مرسی گلم

یاد مهران مدیری افتادم می گفت مهمان داریم چه مهمانی!

آره عزیزم😄😄😄

گفتم اینجوری بگم یکم متفاوت باشه

سلام دوست عزیزم

بازم شرمندم کردی

ممنون از محبتت  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
تولدتون مبارک خانوم❤@آذر_57

عزیزدلم ممنونم  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
سلام دوست عزیزمبازم شرمندم کردیممنون از محبتت

سلام به روی ماهت عزیزدلم

دشمنت شرمنده فرشته جونم 

باز هم تولدت مبارک مهربونم😘😘😘😘

بهترین هارو برات آرزو دارم

سلام به روی ماهت عزیزدلمدشمنت شرمنده فرشته جونم باز هم تولدت مبارک مهربونم😘😘😘😘بهترین هارو برات آ ...

قربونت برم مهربونم

تقدیم ب نگاه زیبای دوستای خوبم